Skip Navigation Links

Paşalara ziyaret!

Günün ikinci ziyareti olan 39. Tugay ziyaretine ise Başkan Yüksekbaş ile Festival Yürütme Kurulu Üyesi Kemal Sonay, Özel Kalem Müdürü Dönmezer ve Bası

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Belediyesi 29. Uluslar Arası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali, Festival Yürütme Kurulu Başkanlığı, 2. Başkan Mesut Yüksekbaş’ın başkanlığında, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Turgay Erdağ’ı ile 39. Mekanize Piyade Tugayı ve İskenderun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gürsel Öztürk’ü ziyaret ettiler. Üs Komutanlığındaki ziyarete 2. Başkan Mesut Yüksekbaş’la birlikte festival sekreteri, M. Kamil Turan, İskenderun Belediyesi Özel Kalem Müdürü M. Emin Dönmezer ve Belediye Basın Birimi Sorumlusu Doğan Süslü katıldılar.

Günün ikinci ziyareti olan 39. Tugay ziyaretine ise Başkan Yüksekbaş ile Festival Yürütme Kurulu Üyesi Kemal Sonay, Özel Kalem Müdürü Dönmezer ve Basın Birimi Sorumlusu Süslü katıldılar.
Üs Komutanlığındaki ziyaret de 2. Başkan Yüksekbaş, İskenderun Üs Komutanlığı aracılığıyla deniz kuvvetlerinden 3-5 temmuza denk gelen tarihlerde, halka açık bir askeri bir gemi ziyareti talep etti. Üs Komutanı Tuğamiral Erdağ’da konuyu ilgili askeri makamlara ileteceğini ifade etti. Yapılacak etkinliklerle ilgili olarak Üs Komutanına bilgi veren heyet daha sonra 39. Tugaya geçti.
39. Tugay Komutanı Tuğgeneral Gürsel Öztürk’e de festival hazırlıkları ile ilgili bilgi veren heyet daha sonra karşılıklı görüş alış verişinde bulunarak, bu yılki festivalin daha görkemli geçmesi yönünde ellerinden gelen çabayı göstereceklerini dile getirdiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet