Skip Navigation Links

Şenöz, Şubeler Zincirine Bir Halka Daha Ekledi

Sektöründe öncü kuruluş olan Şenöz Unlu Mamulleri, şubeler zincirine bir halka daha ekledi. Mustafa Kemal Mahallesi’nde bölge halkına hizmet verecek

Şenöz, Şubeler Zincirine Bir Halka Daha Ekledi

Gündem   A+a-

 
Sektöründe öncü kuruluş olan Şenöz Unlu Mamulleri, şubeler zincirine bir halka daha ekledi. 

Mustafa Kemal Mahallesi’nde bölge halkına hizmet verecek olan Şenöz Cafe Pattiserie hizmete girdi. 

Unlu mamullerde yılların verdiği ustalığı, dürüstlük ve güvenle perçinleyen Şenöz ailesi, kentimiz halkına hizmet için hiçbir fedakarlıktan kaçmıyor. Şenöz Unlu Mamulleri işçi çıkarmamak için elindeki tüm imkanları seferber edip bir şube daha açarak hem ekonomiye katkının yanı sıra en güzel hizmeti de insanlarımızın ayağına kadar getirdi. 
Mustafa Kemal Mahallesi Hasan Ali Yücel Caddesi No: 65/A adresinde hizmete giren Şenöz Cafe Pattiserie’nin işletmeciliğini, deneyimi ve tecrübesiyle halkımızın takdirini kazanan Abdullah Şenöz’ün oğlu, Yahya Şenöz yapıyor. 
Sabahın en erken saatlerinde ustaların ve marifetli ellerin hazırladığı, simit, poğaça, kültürümüzün vazgeçilmez tadı olan bayram kömbeleri ve pastalardan oluşan unlu mamuller muhteşem lezzetleriyle vitrinlerde yerini alarak halkımızın hizmetine sunuluyor. 
Şenöz Cafe’nin Mustafa Kemal Mahallesi’nde hizmete girmesi, o bölgede yaşayan vatandaşlarımızı da oldukça mutlu etti. Hangi saatte olursa olsun bir telefon kadar yakınınızda olan Şenöz Cafe, soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak güzelliklerle hizmet verecek. 

Şenöz Cafe işletmecisi Yahya Şenöz, İskenderun halkına burada kaliteli hizmeti sunmak için hiçbir fedakarlıktan kaçmadıklarını söyledi. Şenöz, zaman gözetmeksizin bu ürün yelpazesini halkımızın damak tadına sunmanın mutluluğu içinde olduklarını belirtti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet