Skip Navigation Links

Mahmut Tultak Dualarla Yad Edildi..

Hatay’ın Arsuz ilçesinin sevilen saygın ailesi Tultak’ların geçtiğimiz hafta vefat eden babaları Mahmut Tultak

Mahmut Tultak Dualarla Yad Edildi..

Gündem   A+a-

 
 
Hatay’ın Arsuz ilçesinin sevilen saygın ailesi Tultak’ların geçtiğimiz hafta vefat eden babaları Mahmut Tultak’ın ruhuna Hatm-ı Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu.
 
Bölge halkının yoğun katılım gösterdiği Mahmut Tultak’ın ruhuna ithaf edilen Hatm-ı Kur’an-ı Kerim tilavetinde misafirleri bölgenin saygın isimleri işadamları aile büyükleri Münir Tultak, Semir Tultak ve Yıldıray Tultak karşılayarak taziyeleri kabul ettiler.
 
Tultak ailesini Arsuz ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, aile yakınları, akraba ve sevenlerinin yoğun katılım göstererek yalnız bırakmadığı Hatm-ı Kur’an-ı Kerim tilavetinde, tüm dualar Mahmut Tultak ve tüm katılım gösterenlerin ahirete intikal etmiş yakınlarının ruhlarına ithaf edildi.
 
Bölgenin saygın isimleri işadamları Tultak ailesinin büyükleri Münir Tultak, Semir Tultak ve Yıldıray Tultak, babaları Mahmut Tultak için okutulan Hatm-ı Kur’an-ı Kerim tilavetine katılım gösteren ilçe protokol üyeleri, aile yakınları, akraba ve sevenlerine, acılarını paylaştıkları ve böyle bir üzücü dönemde yanlarında oldukları için teşekkür ettiler. 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet