Skip Navigation Links

TÜRKONFED Hatay'a Geliyor!

Türkonfed’den Kobi’lere Sosyal Sorumluluk Aşısı Dasifed’ten “Kobi’lerde Kurumsal Sosyal Sorumluluk Toplantısı”

TÜRKONFED Hatay'a Geliyor!

Gündem   A+a-

 
Türkonfed’den Kobi’lere Sosyal Sorumluluk Aşısı Dasifed’ten “Kobi’lerde Kurumsal Sosyal Sorumluluk Toplantısı”

Antakya merkezli Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu’nun (DASİFED) üyesi olduğuTürk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), KOBİ’ler için sosyal fayda yaratacak Avrupa Birliği projesini Hatay’da düzenleyeceği bir toplantı ile tanıtıyor.

Toplantı öncesinde TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu ve DASİED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar,Hatay Valisi Erdal Ata ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş tarafından kabul edilecek.

DASİFED ev sahipliğinde 6 Aralıktarihinde Antakya Savon Otel’de düzenlenecek toplantının açılışı TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadooğlu ve DASİFED Başkanı Mehmet Kılıçlartarafından yapılacak.

Toplantıda Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği (KSSD) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Dinler de “KOBİ’ler ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk: Türkiye ve AB Örnekleri” konulu bir sunum gerçekleştirecek.

“Türkiye’de KOBİ’ler İçin Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi”, TÜRKONFED tarafından Avrupa Birliği Sivil Toplum Diyaloğu Programı desteğiyle yürütülmektedir. Proje, Avrupa Birliği ülkeleri ve Türkiye’deki iyi uygulama örneklerini aktarmayı, KOBİ’ler nezdinde kurumsal sosyal sorumluluk bilincini arttırmayı ve şirketlerin iş modellerini bu doğrultuda yeniden şekillendirmelerini sağlamayı hedeflemektedir.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet