Skip Navigation Links

Yükseliş Okulları Vali Ata’dan Tam Not Aldı

Hatay Valisi Ata’nın İlk Eğitim Kurumu Ziyareti Yükseliş Oldu

Yükseliş Okulları Vali Ata’dan Tam Not Aldı

Gündem   A+a-

 
Hatay Valisi Erdal Ata, Yükseliş Okullarını ziyaret ederek uygulanan eğitim öğretim sistemi hakkında bilgiler aldı.
 
Hatay’da ki ilk eğitim kurumu ziyaretini Yükseliş Okullarına yapan Hatay Valisi Erdal Ata, kendisini çiçekle karşılayan minik öğrencilerle sohbet ettikten sonra Okul Kurucusu Nuri Üysen ile samimi sohbet ortamında bir araya geldi.
 
İskenderun İlçe Kaymakamı H. Hasan Özyiğit ile Yükseliş Okulları Genel Müdürü Aykut Davut Öktem’in de hazır bulunduğu ziyarette, Yükseliş Okulu öğrencilerinden Halil İbrahim Yücelen ve Kayra Moduk tarafından ney eşliğinde şiir dinletisi gerçekleştirildi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatay Valisi Erdal Ata, öğrencilere verilen eğitim öğretim kalitesinin önemli olduğunu söyledi ve bu ortamı sağlayan hayırsever İş Adamı Nuri Üysen’i tebrik etti. Müzik ve şiir ziyafeti sunan öğrencilere ayrıca teşekkür eden Vali Ata, bütün öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.
 
Yükseliş Okulları Kurucusu Nuri Üysen ise Hatay Valisi Erdal Ata’nın Yükseliş Okullarına yaptığı ziyaretin gururlandırdığını ve teşekkür etmeyi bir borç bildiğini ifade etti.
 
Yükseliş Okulu Tarih öğretmeni Veysel Şahin’in “Tarih Notları” adlı kitabı hediye etmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret son buldu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet