Skip Navigation Links

Dişhekimi Süheyla Uyar Culha Kliniği Hizmete Girdi

Dişhekimi Süheyla Uyar Culha, kliniğini Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,

Dişhekimi Süheyla Uyar Culha Kliniği Hizmete GirdiWeb
TV

Gündem   A+a-

 Dişhekimi Süheyla Uyar Culha, kliniğini Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, aile yakınları ve bir çok sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleştirdi.
 
2012-2013 eğitim öğretim yılında Çukurova Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi’nden birincilikle mezun olarak gurur kaynağı olan Dişhekimi Süheyla Uyar Culha, mezun olduktan sonra Adana’da bir dişhekimliği hastanesinde çalıştı.
 
Son teknoloji cihazlarla donatıldığı gözlenen Dişhekimi Süheyla Uyar Culha Kliniği’nde, dental panaromik görüntüleme, muayene öncesi teşhis amaçlı röntgen ve tedavi planlama bölümleri bulunuyor.
 
İskenderun Belediye binasının karşısında Akıncı İşhanı 1’nci katta hizmete giren klinik, açılışa katılanlardan büyük beğeni topladı.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil açılışta yaptığı konuşmada, bölgenin iki saygın ve sevilen aileleri Culha ve Uyar’ları bir araya getiren açılışta Dişhekimi Süheyla Uyar Culha’ya başarılar diledi
 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, hemşehrisi Uyar ve Culha ailelerinin evladı olan Dişhekimi Süheyla Uyar Culha’nın dişhekimliğinde bölgeye kazandırdığı yeniliklerden dolayı kutladı ve başarılar diledi.
 
Açılışa katılan misafirleriyle yakından ilgilenen Dişhekimi Süheyla Uyar Culha, klinikteki teknoloji ve tedavi imkanları hakkında bilgi vererek şöyle konuştu: “Kliniğimizde bir dental paronomik görüntüleme merkezi bulunmaktadır. Muayene öncesi teşhis amaçli röntgen görüntüleri ile tedavi planlamaları yapılmaktadır. İki adet muayene odası bulunmaktadır biri ameliyatlara özelleştirilmiştir. Diğer muayene odamızda rutin dolgu kanal tedavisi estetik köprüler gibi tedaviler yapılmaktadır.Bu tedaviler yapılırken bazen lokal röntgen cihazımız kullanılmaktadır aletlerimizin dezenfeksiyonu ve sterilizasyonu için otoklavımız her gün çalışmaktadır bekleme salonumuz hastalarımız için geniş ve refahtır. 
 
 
 
 
 
 
Dişhekimi Süheyla Uyar Culha Kliniği Hizmete Girdi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet