Skip Navigation Links

Samandağlılar dayanışma için birarada

Genel Kurulu'nu gerçekleştiren İskenderun Samandağlılar Derneği, yeni yönetimini tanıttı

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Samandağlılar Derneği yönetim kurulu, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurul sonrası yeni yönetimi tanıtmak amacıyla İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi.

Samandağlılar Dernek Başkanı Melih Sürmeli, Samandağ’ın mozaiklerin birleştiği, insanların barış ve hoşgörü içerisinde yaşadığı bir ilçe olduğunu belirtirken, “Derneğimizin kuruluş amacı İskenderun’da yaşayan Samandağlılar arasındaki kaynaşma, dayanışma ve kültürel ilişkileri pekiştirmek ve güçlendirmektir. Amacımız her kesimden insanı kucaklayıp, insan ve çevre sorunları kapsamında teknik, kültürel ve sosyal alanda yaşanan sorunların belirlenmesi ve çözüm yollarının araştırılması için çalışmalar yapmak, bulunacak çözüm önerilerini ilgili kurum ve kuruluşlara iletmek ve bunların takibini gerçekleştirmektir” dedi.
Başkan Melih Sürmeli, aynı zamanda yönetim kurulu üyeleri Yahya Asiırmak’ın, 3 Kasım Çarşamba günü saat 17.30’da İskenderun Halk Eğitim Merkezi’nde düzenleyeceği resim sergisine de tüm İskenderun Halkı’nı davet etti.
Konuşmasının ardından yönetim kurulu üyelerini tanıtan Melih Sürmeli, görev dağılımı sonucu yeni yönetimin şöyle şekillendiğini söyledi: Başkan Yardımcısı ve Basın Sorumlusu Nazire Gülenay, Başkanvekili Mevlüt Tekbaş, Sekreter Cihat Altın, Sayman Süleyman Miçoğulları, Yönetim Kurulu Üyeleri Şekip Abacı, Mişel Aygül ve Garbis Kısadur.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet