Skip Navigation Links

'Yeni Su Tarifesi Hatay’a Hayırlı Olsun'

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yeni su tarifesinin hatay halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

'Yeni Su Tarifesi Hatay’a Hayırlı Olsun'

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yeni su tarifesinin hatay halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.
 
Başkan Seyfi Dingil, konu ile yaptığı açıklamada, AK Parti Meclis Grubu olarak Hataylı Hemşerilerimizeyapılan haksızlığı dur dediklerini belirtti.
Başkan Seyfi Dingil şunları söyledi:
 
“Hayırlı Olsun Antakya, Defne, Yayladağı, Altınözü, Samandağ, Payas, İskenderun, Dörtyol, Arsuz, Erzin, Kırıkhan, Hassa, Kumlu, Belen, Reyhanlı.Yüksek ve fahiş fiyatlarla Hataylı Hemşehrilerimize su içiren Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin su fiyatlarını AK Parti Meclis Grubu olarak düşürdük. Yeni su tarifesi meskenlerde 2,30 işyerlerinde 4,25tloldu.AK Parti Meclis Grubu olarak her zaman halkımızın yanında olmaya; onların haklarını korumaya devam edeceğiz.
 
AK Parti Meclis Grubu olarak uzun süredir Hatsu ile yaptığımız mücadele sonucu Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı 2. olağan meclis toplantısında yüksek ve fahiş fiyatlarla Hataylı Hemşerilerimize su içiren HBB'nin su fiyatlarını AK Parti Meclis Grubu olarak düşürdük. Artık 'TARİFE ve KADEME' Yok.. Su fiyatları Meskenlerde 2,30, İşyerlerinde 4,25 TL den ödenecek. Ayrıca; Resmî dairelerde, okullarda, hastanelerde kamu hizmeti veren kurumlarda ucuz su verilmesi için yüce Meclis'te söz aldık. Tüm hemşerilerimize hayırlı olsun. “
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet