Skip Navigation Links

Başkan Culha Anıtkabir'i Ziyaret Etti

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktı.

Başkan Culha Anıtkabir'i Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktı.
 
 
Culha, Vali Topaca'yı da unutmadı
 
 
 
Bakanlıklar nezdinde bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çiçek sundu.
 
Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile İkinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün mezarlarını ziyaret eden Başkan Culha, Ata'nın manevi huzurunda olmaktan büyük bir onur ve gurur duyduğunu belirtirken, eğitim alanında birçok devrime imza atan BaşöğretmenMustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.
 
Vali Topaca'ya ziyaret
 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha Anıtkabir'in yanısıra ilçeyi doğalgaza kavuşturmak için BOTAŞ Genel Müdürlüğü'nün ardından eski Hatay Valisi, şimdiki Ankara Valisi Ercan Topaca'yı da makamında ziyaret etti.
Ankara Valisi Ercan Topaca'ya yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Nazım Culha, donanımlı ve oldukça başarılı bir bürokrat olan Vali Topaca'ya Hatay’a ve özellikle de Arsuz'a kazandırdığı hizmetlerden dolayı bir kez daha teşekkür etti.
Ankara Valisi Ercan Topaca da gerçekleşen ziyaretten dolayı Başkan Nazım Culha'ya teşekkür ederek, ilçede yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi aldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet