Skip Navigation Links

Dönmez Durağı Önemli Ölçüde Aydınlatıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi bir sorunu daha giderdi.

Dönmez Durağı Önemli Ölçüde Aydınlatıldı

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi bir sorunu daha giderdi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Zabıta Müdürlüğü, kendilerine ulaşan sorunları birer, ikişer çözmeye devam ediyor. Özellikle kız öğrencilerin, bayanların İskenderun Dönmez Durağındaki akşam saatlerinde dolmuş ve minibüs bekleyişleri, yetersiz aydınlatma nedeniyle ciddi bir sorun  oluşturuyordu. 3. Bölge Zabıta Müdürü Ahmet Keskin’in talimatıyla Ulaşım Dairesi elektrik ekipleri, Park Bahçe ekibi ve HATSU 2 Nolu Dönmez Yükseltme İstasyonu Kontrol ekiplerinin desteği ile İskenderun Dönmez Durağı, 400 waat’lık güçlü bir projektörle aydınlatıldı. Projektörün tam manasıyla aydınlatma yapabilmesi adına da durak alanı içindeki ağaçlardan ikisi budanarak, aydınlatma mesafesinin geniş bir alana ulaşması sağlandı.
Yapılan hizmeti canla başla koordine eden Zabıta memuru Veli Yıldırım, hizmet tesisi sonrası, tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, bir başka görev için arkadaşlarıyla birlikte Dönmez Durağından ayrıldı.
Çay Mahallesi, Dönmez Durağı civarındaki sakinler ve esnaf, yapılan durak aydınlatma işinin son yıllarda Türkiye genelinde, giderek artan oranda cinsel taziye uğrayan kız çocukları ve bayanlar adına, önemli bir hizmet olduğunu, aydınlığın, ışıklandırma sistemlerinin kötü niyetli kişiler için caydırıcı bir unsur olmasına dikkat çekip, yapılan hizmete beğeniyle baktıklarını ifade ettiler.
3. Bölge Zabıta Müdürü Ahmet Keskin ve iş bilen ekiplerinin hemen her mıntıkadaki seri, başarılı ve hizmet gerçekleştiren çalışmalarının devamı temenni edilirken, uyumlu ekibin kendilerine ulaşan diğer sorunları da zaman içeresinde gidermesi istendi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet