Skip Navigation Links

HATSU,Kötü Kokuları Bertaraf Ediyor

HATSU,Hatay genelinde kanalizasyon hattı olmayan noktalardaki eksiklerini gidermek için projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

HATSU,Kötü Kokuları Bertaraf EdiyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Hatay genelinde kanalizasyon hattı olmayan noktalardaki eksiklerini gidermek için projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. 
 
Altyapı eksikliğini giderme ve ortaya çıkan problemleri bertaraf etmek için yağmursuyu, içmesuyu çalışmalarının yanı sıra atıksu altyapı çalışmalarının sürdüğünü aktaran Genel Müdürlük, bu kapsamda Samandağ ilçesine bağlı Deniz Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’ne 200’lük borularla 150 metre kanalizasyon hattının döşendiğini ve bölgede altyapı eksikliğinden kaynaklı kötü kokuların önüne geçildiğini belirtti. 
  
İletilen şikayetleri ve talepleri anında değerlendirmeye alarak hizmete çevirdiklerini vurgulayan HATSU İdaresi, “Sağlıklı ve Temiz Çevre” parolasıyla mahalle, cadde ve sokak ayırt etmeksizin Hatay’ın her noktasında altyapı çalışması yapıldığını vurgulayarak, yapılan işte 1 kepçe ve 2 personelin görev yaptığını açıkladı.
 
 
HATSU,Kötü Kokuları Bertaraf Ediyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet