Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şehir Genelindeki Metruk Binalar Yıkılıyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentte bulunan metruk binaların yıkımına devam ettiklerini belirtti.

Şehir Genelindeki Metruk Binalar Yıkılıyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentte bulunan metruk binaların yıkımına devam ettiklerini belirtti.
 
Belediye Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu kapsamda, her gün bölge taramaları ve vatandaş şikâyetlerini değerlendirip, yasal zemin çerçevesinde metruk yapıların tespitini gerçekleştiriyor. 
 
GÖRÜNTÜ KİRLİĞİ ORTADAN KALKIYOR
 
Başkan Seyfi Dingil konu ile ilgili yaptığı açıklamada,” bu çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallesinde Fatih Sultan Mehmet caddesinde bulunan metruk yapının yıkımı gerçekleştirildi. Kent genelinde görselliğe ve huzura büyük önem veriyoruz. Art niyetli insanların barınağı haline gelen bu yapıları sosyal bir sorunun mekânı olmaktan kurtarıyoruz. Tehlike saçan yapıları Fen İşleri Müdürlüğü yıkarak, hem çarpık yapılaşmanın önüne geçiyor hem de görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyoruz” dedi. 
 
YENİ YAŞAM ALANLARI OLUŞTURUYORUZ
 
Başkan Seyfi Dingil , “ Çevreye her zaman büyük önem veriyoruz. Bu anlamda ilçemiz metruk yapılardan arındıkça, hem vatandaşımız rahat nefes alıyor, hem de görüntü kirliliğinin önüne geçiyoruz. Vatandaşımızın huzurunu ön planda tutuyoruz. Bu alanlarda yeni yaşam alanları oluşturup vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Daha öncede birçok metruk binanın yıkımını gerçekleştirdik” diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar