Skip Navigation Links

Bunlar Kanatsız Melekler…

Yaklaşık 2 yıl önce İskenderun ve çevresi kapsamında Serap Çam ve Müge Güler tarafından başlatılan

 Bunlar Kanatsız Melekler…

Gündem   A+a-

Yaklaşık 2 yıl önce İskenderun ve çevresi kapsamında Serap Çam ve Müge Güler tarafından başlatılan “Minik ayaklar üşümesin” projesi il sınırlarını aşarak ülke geneline yayılmaya devam ediyor.
İskenderun ve Arsuz’da güzellik merkezi işleten Serap Çam ve Müge Güler destekçileriyle birlikte geçen yıl 37 okula ulaşarak 1600 ihtiyaç sahibine ayakkabı temin etti. Geçen sene projeyi sonlandırdıklarını düşünürken bu yıl tekrar hayata geçirerek birçok İl’de ki okullara ulaşarak sınırları aştılar. Kış aylarının gelmesiyle birlikte ulaşılması zor olan Doğu Anadolu da ki okulları tespit edip bu proje kapsamında çocukların yüzlerinin gülmelerine vesile olan iyilik melekleri aynı zamanda Osmaniye’de bulunan yetim ve öksüz çocukların sesine de kulak vererek duyarsız kalmadılar. Osmaniye’de bulunan Adem Barlas hocanın vasıtasıyla 13 yetimin yüzünün gülmesine vesile olan Aura Güzellik merkezi Sahipleri Serap Çam ve Müge Güler’e katkılarından dolayı teşekkür eden Adem Barlas, bu yetimlerin yüzünü güldürenlerden Allah razı olsun dedi.
En son Mardin’in Artuklu ilçesinde ki Kabala Kayacan Ortaokulun’da ki çocuklara ayakkabıların teminini sağlayan Mardin’de ki Simmar Market sahibi Sima Sakaroğlu’na teşekkür eden Genç girişimci Serap Çam, “bu projenin tekrar harekete geçmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, Doğu illerinde ki ulaşılması zor olan okul ve müdürlerine ulaşarak yetişebildiğimiz yere kadar yetişmeyi planlıyoruz. Bitlis, Mardin, Osmaniye ve birçok yere ulaşmayı başardık ve sırada bekleyen Erzurum, Sivas illeri var. Proje kapsamında yetim ve yoksullara da ulaşmaya çalışıyoruz. Kimsesiz olanlara kimsesiz olmadıklarını hatırlatıyoruz ve bizi çok mutlu ediyor. Çocukların gülmesi bizim gülmemize sebep oluyor, desteklerini bizden esirgemeyen birçok kişiye teşekkür ederim.” Dedi
"Minik Ayaklar Üşümesin" projelerine destek olan, tüm arkadaşları, yardımseverlere, destekçi sanatçılara, dostları ve müşterilerine teşekkür eden Müge Güler de, “Projenin devamı gelecek. Biz de mutluyduk projeden dolayı, çocuklar mutlu, çünkü bu gönül işi, tüm gönlünü buna verenlere teşekkür ediyoruz. Çocukların mutluluğu bizleri inanılmaz etkiliyor. Talepler de gelince bu projeye devam etmek istedik, çocuklar inanılmaz mutlular” diye konuştu.
Mardin’in Artuklu İlçesinde ki Kabala Kayacan Ortaokul müdürü, birçok çocuğun ilk kez yeni ayakkabısı olduğunu söyleyerek bu ayakkabıları temin edenlere ve vasıta olanlara teşekkür ederken ayakkabıları gören çocuklar mutluluk gözyaşları döktüler.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet