Skip Navigation Links

8. Gün Gazetesi Gazeteciliğini Fazlasıyla Yapmıştır

Gazetemiz 8.Gün'ün 6. yaşını bitirip 7. yaşına girmesinden dolayı İskenderun Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şehmuz Aslan gazetemizi ziyaret ederek iyi di

Gündem   A+a-

 

Gazetemiz 8.Gün’ün 6. yaşını bitirip 7. yaşına girmesinden dolayı İskenderun Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şehmuz Aslan gazetemizi ziyaret ederek iyi dileklerini sundu. İGC Başkanı Şehmuz Aslan, 8.Gün Gazetesinin yıl dönümü kutlayarak, İmtiyaz sahibi Gökhan Gökpınar’dan övgülerle bahsetti. Aslan konuşmasında, “Memleketin iyi kalemlerinden Gökhan Gökpınar’ın çıkardığı 8. gün gazetesinin bugün 7. yılını kutluyoruz. Dile kolay 7 yıl olmuş, arkadaşımız bu konuda çok özverili, çok çalışkan, diyebilirim ki beraber çalıştığım bu arkadaşım bu işin emekçisi ve çok çalışanı, kalemiyle, yüreğiyle, her şeyiyle gazeteye yansıtan ve İskenderun’a faydalı olan bir arkadaşımızdır.” Dedi. Şehmuz Aslan, İskenderun Basın camiasının örnek kalemlerinden bir tanesi Gökhan Gökpınar’dır diyerek gazetenin yeni yılını kutladı.

8. Gün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gökhan Gökpınar, İGC Başkanı Şehmuz Aslan’ın ziyaretinden dolayı çok onur duyduğunu belirterek, “Başkanım, ustam, benim için çok özel yeri olan sevgili ağabeyim Şehmuz Aslan’ın ziyareti bizleri onurlandırdı. Gazetecilik yaşantımda benim için çok özel bir yeri var. 8. gün gazetesinin kurulmasında da teşvikini ve desteğini de gördük. İki dönemdir İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde aynı yönetim kurulunda görev almaktan gurur duyuyorum. Kent menfaatleri doğrultusunda, kendisinden aldığım feyizle ve aşkla bu işi en iyi şekilde yapma gayretimiz devam ediyor. Sayın başkanım benim için genç arkadaşım dedi ama artık yaşlandık. Kendisiyle çalışmaya başladığımızda çok gençtim gerçekten gençtim, zaman hızla akıp gitti. Kalemimiz genç kalsın, o amatör ruhla, profesyonel yaşam içerisinde aynı heyecanla yolumuza devam etme kararlılığındayız. Allah kötüyü yazdırmasın temennisi içinde bir kez de başkanımın yanında söylüyorum.” Dedi.
 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet