Skip Navigation Links

Ekonomik Sorunlar İntihara Sürükledi !!!

Bir dönem CHP’den Hatay İl Genel Meclis Üyeliği yapan İş Adamı Sümer Ünsal intihar etti.

Ekonomik Sorunlar İntihara Sürükledi !!!

Gündem   A+a-

 Bir dönem CHP’den Hatay İl Genel Meclis Üyeliği yapan İş Adamı Sümer Ünsal intihar etti. Sümer Ünsal Arsuz İlçesi Karaağaç Mahallesi sanayi tesislerinin bulunduğu bölgede kendisine ait olduğu ve birkaç gün önce açık arttırma yöntemiyle satıldığı öğrenilen boş depoda intihar etti.
1944 doğumlu İşadamı Sümer Ünsal, uzun yıllar İskenderun bölgesinde Efes Pilsen bölge bayiliği yaptı,
Edinilen bilgiye göre; İşadamı Sümer Ünsal 22 Kasım Salı günü saat 11.00 sularında, birkaç gün önce açık arttırma yöntemiyle satıldığı öğrenilen kendisine ait boş depoya geldi. İçeri girdikten sonra bir daha  kimsenin görmediği Sümer Ünsal’ı, olaydan bir süre sonra aynı depoya gelen oğlu intinar etmiş bir şekilde buldu.
Oğlunun emniyet ekiplerine haber vermesiyle birlikte olay yerine polis ve ambulans intikal etti.
Olay yerine gelen emniyet ekiplerinin ardından Cumhuriyet Savcısı’nın da incelemesini tamamlaması sonrası İşadamı Sümer Ünsal’ın cansız bedeni Adli Tıp’a sevkedildi.
Ünsal’ın intihar ettiği bilgisini alan ailesi, yakınları ve sevenleri kısa sürede olay yerine gittiler.
Kendini asmak suretiyle intihar ettiği öğrenilen Sümer Ünsal’ın bir süredir ekonomik sorunlarla mücadele ettiği ve bu nedenle intihar ettiği iddia edildi. 1944 doğumlu İşadamı Sümer Ünsal evli ve biri erkek ve bir kız çocuk babasıydı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet