Skip Navigation Links

Gaziantep İstişare Toplantısı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Gaziantep’te İstişare Toplantısına Katıldı

Gaziantep İstişare Toplantısı

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti tarafından Gaziantep’te düzenlenen "Şehir Şehir Büyük Türkiye" konulu Yerel Yönetimler Başkanları 4. Bölge İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı.
Düzenlenen toplantıya Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, AK Parti Gn. Bşk. Yrd. Erol Kaya, Yerel Yönetimler Bşk. Yrd. Abdulkadir Yüksel, Gaziantep Büyükşehir Bld. Bşk. Fatma Şahin ve 11 ilden 167 belediye başkanı katıldı.
 
AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR
 
Düzenlenen toplantı ile ilgili bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”AK Parti iktidarları döneminde ülkemiz her alanda büyük bir gelişme içerisinde girdi. AK Parti Milletin partisidir. Gücünü milletten alıyor. Türkiye AK Parti iktidarlarını döneminde eğitimden, sağlığa, ulaşımdan ekonomiye kadar birçok alanda önemli hizmetleri hayata geçirmiştir.Cumhurbaşkanımız,Başbakanımız milletimize hizmet noktasında hiçbir fedarlıktan kaçınmıyor. Bu tür toplantıları belli aralıklarla sık sık yapıyor,istişareye büyük önem veriyor, çalışmalarımızı değerlendiriyoruz“ dedi.
 
TOPLANTIDA SUNUMLAR YAPILIYOR
 
Düzenlenen toplantılarda yerel anlamda deneyimlerini, projelerini paylaştıklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Toplantılar çok verimli geçiyor. Ak Belediyecilik ve tecrübe paylaşımının yanında, yerel yönetimler çalışma usul ve esasları , şehir ve şehirleşme hakkında ayrıntılı sunumlar yapılıyor.Başkanlar kentlerdeki çalışmalarına ilişkin istişare ve müzakere gerçekleştiriyor. Toplantıya 11 ilden 167 belediye başkanı katılıyor”diye konuştu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet