Skip Navigation Links

Tek Liste Oy Birliği ..

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde yapılan olağanüstü kongreden birlik ve beraberlik mesajı çıktı.

Tek Liste Oy Birliği .. Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde yapılan olağanüstü kongreden birlik ve beraberlik mesajı çıktı. Veysel Cıncık başkanlığındaki yönetim kurulu listesi oy birliğiyle yeni dönemde göreve layık görüldü.
Tarihi bir güne tanıklık eden İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, tek liste ile gidilen kongrede oy birliğiyle Veysel Cıncık başkanlığındaki, Gökhan GÖKPINAR,Rızkullah TERBİYELİ, Hilmi DİKEN, Mehmet ERGÜNDÜZ, Sabahattin UYGUN,  Yılmaz AKPINAR,  Erdal YILMAZ, Diyap ATAR’dan oluşan yönetim kurulunu oy birliğiyle göreve getirdi.
Divan başkanlığına Ufuk Aktuğ, üyeliklere Yaşar Güllü ve Necati Yıldız’ın oy birliğiyle seçildiği kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Başkan Veysel Cıncık’ın okuduğu faaliyet raporu ile Mustafa Topal’ın okuduğu denetim kurulu raporunun oy birliğiyle ibrası sonrası yönetim kurulu seçimine geçildi.
Veysel Cıncık başkanlığında sunulan liste dışında başka bir listenin aday olmaması nedeniyle seçim açık oylama yöntemiyle gerçekleştirildi.
Yapılan açık oylamada Veysel Cıncık başkanlığındaki, Gökhan GÖKPINAR,Rızkullah TERBİYELİ, Hilmi DİKEN, Mehmet ERGÜNDÜZ, Sabahattin UYGUN,  Yılmaz AKPINAR,  Erdal YILMAZ, Diyap ATAR’dan oluşan yönetim kurulunu oy birliğiyle göreve getirdi.
 Başkan Veysel Cıncık üyelere hitaben yaptığı konuşmada, hayata geçirilen projelerin yanı sıra, eksik kalan en önemli proje olan gazetecilere konut sahibi yapmayı amaçlayan toplu konut projesini hayata geçirmek için var gücüyle çalışacağını dile getirirken, boynunda vebal olarak kabul ettiği toplu konut projesini gerçekleştirerek, bu vebali boynundan atmak isteğini ifade etti.
Divan Başkanı Ufuk Aktuğ da yaptığı konuşmada, Türkiye’nin en güçlü basın kuruluşlarının bulunduğu İskenderun’da birlik ve bareberliğin önemine dikkat çekti.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin yönetim kurulu yedek listesinde ise şu isimler yer aldı ; 1- Korhan CANBOLAT 2- Cuma KESEROĞLU 3- Ahmet SEHER 4- Sedat İSKENDEROĞLU 5- Serpil KORKMAZ 6- Ketrin TABAŞ 7- Seyfettin YILDIRIM 8- Murat TAT 9- Ömer SOYLU
Denetim Kurulu (ASİL) 1- Mustafa TOPAL 2- Yaşar GÜLLÜ 3- Cihan KAYA
Denetim Kurulu (YEDEK) 1- Ökkeş ÖZBOĞUŞ 2- İbrahim KORKMAZ 3- Seyfettin ASLAN
Disiplin Kurulu (ASİL) 1- İlyas Edip TERBİYELİ 2- Mürsel SEHER 3- Ersan ÇALIŞKAN
Disiplin Kurulu  (YEDEK) 1- Yasemin KARAALİ 2- Mustafa MERT 3- Necati YILDIZ
Federasyon Delegeleri 1- Şehmuz ASLAN 2- Ufuk AKTUĞ 3- Sabahattin UYGUN 4- Veysel CINCIK 
 
 
 
Tek Liste Oy Birliği ..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet