Skip Navigation Links

Seyfi Dingil'in Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyareti

Seyfi Dingil, Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelmeye devam ederek İskenderun için fikir birliği oluşturmayı sürdürüyor.

Seyfi Dingil'in Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyareti

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelmeye devam ederek İskenderun için fikir birliği oluşturmayı sürdürüyor.
 
İLK ZİYARET ATSİAD’A
 
İskenderun’da önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” İskenderun geleceği noktasında sivil toplum kuruluşları yöneticileri ile fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hizmetler noktasında çalışmalarımızı ve projelerimizi anlatıyoruz. Amacımız İskenderun’u bir adım daha ileri taşımaktır. Sizler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarısınız” dedi.
 
MİMARLAR ODASINA ZİYARET
 
Mimarlar Odası Başkanı Koray Tanın ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Seyfi Dingil,”İskenderun her anlamda gelişen ve değişen bir şehir. Yeni İskenderun’u hep birlikte inşaa edelim. Bu konuda sizlerin düşüncüleri bizler için çok önemli. İskenderun bir adım daha ileri taşıyabilmek için neler yapılabilir? bu konuda projelere açığız. İskenderun için şu proje de yapılırsa iyi olur diyebileceğiniz ne varda destek vermeye hazırız diye konuştu.
 
Tanın ve Bulgurcu ziyaretlerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.
Ziyaretler sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet