Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Seyfi Dingil Konuklarını Makamında Ağırladı

İskenderun Yükseliş Koleji kurucusu Nuri Üysen ve okul idarecileri ve İskenderun Rotary kulübü başkanı Sevgin Acıoğlu ve yönetimini makamında ağırladı

Seyfi Dingil Konuklarını Makamında Ağırladı

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Şube müdürlüğü görevine atanan İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven’i, İskenderun Yükseliş Koleji kurucusu Nuri Üysen ve okul idarecileri ve İskenderun Rotary kulübü başkanı Sevgin Acıoğlu ve yönetimini makamında ağırladı.
 
GÜVEN’DEN VEDA ZİYARETİ
Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Şube müdürlüğü görevine atanan İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e veda ziyaretinde bulundu.
 
Başkan Seyfi Dingil, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ,”Milli Eğitim Müdürümüz ile her zaman diyalog halindeydik. Kendisi İskenderun’da önemli görevler yapmıştır. Böylesine önemli bir göreve atanması bizleri memnun etmiştir. Yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
 
EĞİTİME HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ
İskenderun Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen ve okul idarecileri de Başkan Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
Başkan Seyfi Dingil, eğitime her zaman destek olduklarını belirterek,” göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar her zaman eğitime destek olduk destek olmaya devam edeceğiz. İskenderun’da hayırsever insanlarımızın da eğitime desteği çok büyüktür. En büyük yatırım insana olan yatırımdır” diye konuştu.
 
ROTARY KULÜBÜNDEN NEZAKET ZİYARETİ
İskenderun Rotary kulübü başkanı Sevgin Acıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
Başkan Seyfi Dingil, sivil toplum kuruluşlarına her zaman büyük önem verdiklerini belirterek,” Halka hizmet noktasında her zaman derneklerle, sivil toplum kuruluşları ile iletişim halindeyiz. Onların düşüncülerini, önerilerini ve görüşlerini her zaman önemsiyoruz” şeklinde konuştu.
Konuklar ise çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dilediler. Başkan Seyfi Dingil daha sonrakonuklara belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler vererek istek ,önerive talepleri de dinledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar