Skip Navigation Links

'Gençleri Arkama Aldım'

İGEV Bursiyerlerinin ziyaretinde keyifli sohbet arasında önemli açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek: 'Gençleri Arkama Aldım'

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Güney Eğitim Vakfı yönetimi ve bursiyerleri İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i ziyaret ettiler.
Ziyarette geleceğe dair nasihatlerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İgev yönetim kuruluna hitaben yaptığı konuşmada, kutsal bir görev yatıkları için teşekkür etti ve İskenderun Belediyesi olarak çalışmalarına katkı sunacaklarının sözünü verdi.
Öğrencilere dönerek bir süre sohbet eden ve sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, ilmin ve bilimin yolundan ayrılmamanın önemine işaret etti ve
“İleriye dönük hayelleriniz ve programınız olsun” dedi.
Bursiyerlerle sohbet ederken espri de yapan Dr. Yusuf Civelek, “gençleri arkama aldım. İskenderun’un da Türkiye’nin de çıkışı eğitimden geçiyor” şeklinde konuştu. İskenderun Belediyesi’nin geçmiş yıllarda öğrenim bursu vermemesinden şikayet eden bir bursiyerin, bundan böyle burs verilip verilmeyeceği yönündeki sorusunu da şöyle yanıtlayan Belediye Başkanı Civelek, “İskenderun Belediyesi güçlü bir belediyedir. 2009 da bizim bursa ihtiyacımız var. 2009’da toparlanacağız, 2010’da güç kazanacağız, 2011 den itibaren sosyal projelerde çok daha güçlü bir belediye olacağız” diyerek bursiyerlerin yüreğine su serpti.
Tanıtım eksikliğine dikkat çeken öğrenciye teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, “denizi unutulmuş bir İskenderun’la ilgili projelerimiz programımız da var” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet