Skip Navigation Links

Başkan Toksoy:Belediyeciliğin Okulu Yoktur...

Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Akademisi’nde genç öğrencilere başarı ve tecrübelerini paylaş

Başkan Toksoy:Belediyeciliğin Okulu Yoktur...

Dörtyol   A+a-

Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Akademisi’nde genç öğrencilere başarı ve tecrübelerini paylaştı. 
Hükümet ve liderlik okulu tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen ‘Yerel Yönetimler Akademisi’ programına Başkan Toksoy’un da katılımı ile gerçekleşti.
‘Yerel Yönetimlerde Başarı’ konulu oturumunda konuşan Başkan Toksoy, belediye personeli görevinden Belediye Başkanlığı seçilmesi süreci, Belediye çalışmaları ile ilgili tecrübelerini anlattı.
Öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle dinlenen Başkan Toksoy, “Belediyeciliğin okulu yoktur. 18 yıl boyunca çeşitli görevlerde bulundum. 2009 yılında belde belediye başkanlığı görevinde bulumdum. 2014 Mahalli İdareler seçiminde ise belediye personeli olduğum Dörtyol Belediyesi Başkanı seçildim. Hizmet anlayışımızda ‘Bütüncül Yaklaşım, Birlikte Yönetim’ anlayışı var. Bu durumu örnek vermek gerekirse; Belediye Başkan vekilliği görevi mensubu olduğum Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyelerimizin dışında Adalet Kalkınma Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi belediye meclis üyelerin de Başkan vekilliği görevinde tevdi ediyoruz. Bu yaklaşım ile siyasi düşünce dışında birlikte yönetim ruhunu yaşatarak örnek belediyecilik anlayışı ile ön plana çıkıyoruz” dedi.
 
İki bölümden oluşan program sonunda soru-cevap kısmına geçildi. Öğrencilerin bir birinden farklı soruları cevaplayan Başkan Toksoy, program sonunda öğrencilere davet edilmesi nedeniyle teşekkür etti.
Yedincisi düzenlenen ve dördüncü hafta programına Avcılar Belediye Başkanı Dr. H. Handan TOPRAK BENLİ, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman ÇAĞIRICI, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un katılımıyla gerçekleşti.
Başkan Toksoy, Siyaset Akademisi programına konsey yönetimi tarafından davet edildi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet