Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İGC İle İmal Arasında İşbirliği Protokolü

Milli Eğitim Bakanlığı’nın emirleri doğrultusunda Ortaöğretim Kurumları’nın STK’lar, Yüksek Öğrenim Kurumları ile işbirliği yapma girişimleri sürüyor.

İGC İle İmal Arasında İşbirliği Protokolü

Gündem   A+a-

 Milli Eğitim Bakanlığı’nın emirleri doğrultusunda Ortaöğretim Kurumları’nın STK’lar, Yüksek Öğrenim Kurumları ile işbirliği yapma girişimleri sürüyor. İskenderun İstiklal Makzume Anadolu Lisesi de Başarılı bir işbirliği yapmak için İskenderun Gazeteciler Cemiyeti ile bir protokol imzaladı.

İGC Adına Başkan Veysel Cıncık, İstiklal Makzume Anadolu Lisesi adına Okul Müdürü Turgay Çelikezen’in imzaladığı protokol çerçevesinde, usta gazeteciler zaman zaman öğrencilere mesleki bilgiler verecek konferanslar düzenleyecekler. Okul öğrencileri de İGC Basın Merkezi’ni ziyaret edecek, merak ettikleri konuları öğrenecekler. Ayrıca, 9, 10 ve 11.sınıf öğrencilerine Lise tarafından önerilecek konularda sanatsal ve kültürel çalışmalara yönelik proğram ve proje hazırlanması hususunda Cemiyet gerekli desteği verecek.

İGC Başkanı Veysel Cıncık, öğrencilere her konuda yardımcı olmaktan mutlu olduklarını belirterek, “gazetecilik mesleğini seçmek isteyen kardeşlerimizin de mesleğimizle ilgili daha bilinçli olmalarını sağlayacağız. İMAL ile yapacağımız çalışmalar örnek olacaktır’’dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş