Skip Navigation Links

O Görüntülerin Mursaloğlu Lisesi’yle Alakası Yok !!!

İskenderun Mursaloğlu Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Bahriyeli, 8. Gün Haber Web Tv’de yayınlanan haberle ilgili olarak açıklama yapt

O Görüntülerin Mursaloğlu Lisesi’yle Alakası Yok !!!

Gündem   A+a-

 İskenderun Mursaloğlu Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Bahriyeli, 8. Gün Haber Web Tv’de yayınlanan haberle ilgili olarak açıklama yaptı.
 
Okulun şehir merkezinde ve işlek caddeler üzerinde olması nedeniyle günün her saatinde hareketli olduğunu ve okul önünde ya da arka sokağında görüntülenen gençlerin okulun öğrencileri olmayıp, okulla da ilgisi bulunmadığını belirten İskenderun Mursaloğlu Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Bahriyeli, tüm okulların etrafında benzer görüntülere rastlanabileceğini ve bu durumun toplumsal bir sorun olduğuna dikkat çekerek şöyle dedi :
 
“İskenderun Mursaloğlu Anadolu Lisesinin arka sokağında neler oluyor?" başlıklı yazı ve haberde " İskenderun Mursaloğlu Anadolu Lisesi ve Hanife Uysal ilköğretim okulu çevresi adeta kanayan bir yara halinde günümüzde sigara ve uyuşturucu kullanma yaşının iyice gerilediği bir dönemde İskenderun Mursaloğlu Anadolu Lisesi ve Hanife Uysal İlköğretim okulu çevresi adeta kanayan bir yara halinde." Şeklinde yayınlanan haberle ilgili olarak üzüntümüz büyüktür.
 
Okulumuzla, sigara ve uyuşturucu kullanmayı aynı kareye alarak okulumuzda sigara ve uyuşturucu kullanıldığı algısı oluşmaktadır. Okulumuz şehir merkezinde olup günün her saati çok hareketlidir. Çevresi işlek caddelerle çevrilidir. Okulumuzun adının geçtiği haberle bir ilişkisi yoktur. Resimdeki şahıslar okulumuzun öğrencisi olmayıp başka özel okulda okudukları tespit edilmiştir. Bundan dolayı okulumuzun adı geçtiği haberle okulumuzun uzaktan yakından bir ilgisi yoktur.”
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet