Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çalıştayda Boy Gösterdi

Toplamda 32 belediyenin yetkililerinin katıldığı çalıştayda, Hatay Büyükşehir Belediyesi Sosyal Medya Birimi’ni Can Karaali ve Hüseyin Yücel temsil et

Çalıştayda Boy Gösterdi

Gündem   A+a-

 
Türkiye’nin farklı yerlerinden Balıkesir’in Edremit ilçesine gelen 32 belediyenin katılımı ile ülkede ilk kez Sosyal Belediyeler Akademisi (SOBA), ‘Sosyal Medya Çalıştayı’ gerçekleştirildi.
 
Sosyal medyada fark yaratan başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş olmak üzere, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal hesapları ile Türkiye’nin çeşitli ilçe belediyelerinde görevli sosyal medya görevlilerinin katılımıyla, ilk kez düzenlenen ‘Sosyal Medya Çalıştayı’ büyük yankı uyandırdı.
Toplamda 32 belediyenin yetkililerinin katıldığı çalıştayda, Hatay Büyükşehir Belediyesi Sosyal Medya Birimi’ni Can Karaali ve Hüseyin Yücel temsil etti.
 
Güre’deki Afrodit Termal Otel’de yapılan çalıştay, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.
 
TÜRKİYE’NİN EN SOSYAL BELEDİYELERİ’NİN EDREMİT BULUŞMASINDA, EV SAHİBİ BAŞKAN SAKA, KATILIMCILARLA SELFİE ÇEKEREK HESABINDA PAYLAŞTI
 
Sosyal medya alanında uzman kişiler ve sosyal medya fenomenleri tarafından eğitimlerin verildiği çalıştaya, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki ve sunumcular da eşlik etti.
Açılış töreninde, protokol mensuplarına tarafından katılımcılara ve konuşmacılara katılım belgeleri ile çeşitli hediyeler verildi. Başkan Kamil Saka, çalıştayın açılış programının ardından, cep telefonu ile selfie çekti ve belediyenin sosyal paylaşım hesaplarından bu fotoğrafı paylaştı.
 
ÖNDER: AMACIMIZ; SOSYAL MEDYA KONUSUNDA KOORDİNASYON SAĞLAMAK
 
Edremit Belediyesi Sosyal Medya Sorumlusu Okay Önder, çalıştay ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Sosyal medyayı aktif kullanan belediyelerin dahil olduğu bir çalıştay gerçekleştiriyoruz. İstanbul’dan, Ankara’dan, Hatay ve Akdeniz’den, Marmara’dan birçok sosyal medyacı ile buluşma fırsatı yakaladık. Alanında uzman 3 misafirimiz bizlere, sosyal medyanın kurumsal kimliği strateji planlaması pi ar çalışmalarıyla ilgili sunumlar yaptı. Sosyal Medya konusunda belediyeler arası koordinasyonu bu sayede sağlıyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızı daha planlı ve düzenli şekilde hayata geçirebileceğiz” şeklinde konuştu.
 
HATAY, SOSYAL MEDYA KONUSUNDAKİ DENEYİMLERİ VE GELECEĞE DÖNÜK PROJELERİ PAYLAŞTI
Gerçekleşen toplantıda, Lütfü Savaş ve Hatay Büyükşehir Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarıyla ilgili olarak katılımcılara, sosyal medya çalışma sistemleri, yapılan çalışmaların sunumunda kullanılan dil ve içerik üretiminde başarılı olmanın püf noktaları konusunda bilgiler aktarıldı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş