Skip Navigation Links

Tosyalı Holding Hayran Bıraktı!

16. MÜSİAD EXPO kapılarını açtı;

Tosyalı Holding Hayran Bıraktı!

Gündem   A+a-

 
16. MÜSİAD EXPO kapılarını açtı;
 
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) düzenlediği ve Türkiye'nin Global Çelik Üreticisi Tosyalı Holding'in ana sponsorlar arasında yer aldığı 16. MÜSİAD EXPO, CNR EXPO'da yoğun bir katılımla kapılarını açtı.
"İş Burada" sloganıyla bölgesel, küresel ticaret ve yatırım iş birliklerine ev sahipliği yapan 16. MÜSİAD EXPO'nun açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. 100'ü aşkın ülkeden yaklaşık 200 bin ziyaretçiyi ağırlaması beklenen MÜSİAD EXPO'da devasa bir stand açan Tosyalı Holding'e ilgi çok büyük. Fuara özel tasarım yapılarak hazırlanan stand, konseptiyle ziyaretçileri kendisine hayran bıraktı. İş dünyasının saygın isimlerinin ziyaret ettiği stantta; Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ile Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı, konuklarla yakından ilgilendi.
KİTAP BAĞIŞI YAPTI
Gün boyunca adından söz ettiren Tosyalı Holding standını, KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD yönetimi, Emniyet eski Genel Müdürü M. Celalettin Lekesiz, İÇDAŞ Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Ş.Bayram Aslan, DEİK Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihat Vardar, MÜSİAD USA Başkanı Mustafa Tuncer ve çok sayıda işadamı ziyaret etti. Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, fuarda iş dünyasının standlarını da gezerek, bilgi aldı. Bu esnada MÜSİAD EXPO'da iş dünyası ve öğrenciler arasında staj ve istihdam köprüsü kuran Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV)'nın standını ziyaret eden Fuat Tosyalı, vakfın 5 ildeki yurtlarına kütüphane bağışı yaparak, büyük takdir topladı.
Tosyalı açıklamasında, "Türkiye ekonomisi çok ciddi bir değişim sürecinden geçti, geçmeye de devam ediyor. Küresel krizlere aldırmadan, bölgemizdeki ve dünyadaki krizlere takılmadan, boyun eğmeden Türkiye ekonomisi, istikrarla büyümesini sürdürüyor" dedi. MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih tosyalı ise, “Muhteşem MÜSİAD fuarımızın açılışından sonra, standımızı ziyaret eden genel başkanımıza ve degerli dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Yerli ve yabancı toplam 700 şirketi buluşturan MÜSİAD EXPO, 12 Kasım'a kadar devam edecek.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet