Skip Navigation Links

'Hükümete güveniyorum, yatırıma devam'

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Şehit ailesine daire bağışlayarak gündeme gelen Nurettin Kayış, inşaat sektörünü değerlendi.

'Hükümete güveniyorum, yatırıma devam'Web
TV

Gündem   A+a-

Kendisinin çocukluktan bu yana hem okuyup hemde ticaretle ilgilendiğini belirten Kayış, daha önce nakliyecilik ve dericik işi yaptığını aktardı.
 
İnşaat sektörünün garantili bir meslek olduğunu ifade ederek bu sektörle ilgilendiğini ifade eden Kayış, şöyle devam etti:
 
"İnşaat sektöründen korkmuyorum. Bizler elimizde olan bütün daireleri satıyoruz. Daha başlamadığım daireleri bile satmış durumdayım. İnsanlar faydalansın diye temelden ucuz veriyoruz. Binalarmızı özenle yapıyoruz. Mutfak dolabından, güneş enerjisine kadar. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İstanbul, Gaziantep gibi şehirlerde de büyük projeler yapacağız. 81 ilin 70'inde çevrem oldğu için satışları yapabiliyorum. Ben hükümettende korkmuyorum inşaattanda... Hangi iş adamı söylüyorsa hükümete karşı yalan söylüyor. Bankalar kredisini veriyor. Yatırım yapıyorum çünkü hükümete A'dan Z'ye kadar güveniyorum.
 
Sorulan bir soru üzerine Kayış, yaptığı projelerden de şehit ailelerine daire bağışlamaya devam edeceği kaydetti. 
'Hükümete güveniyorum, yatırıma devam' videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet