Skip Navigation Links

İskenderunlular Bir Ailenin Daha Yüzünü Güldürdü...

8 yıldır kurulduğu günden bu yana şehirdışında yaşan İskenderunluların,

İskenderunlular Bir Ailenin Daha Yüzünü Güldürdü...

Gündem   A+a-

8 yıldır kurulduğu günden bu yana şehirdışında yaşan İskenderunluların, hasret gidermesine vesile olan İskenderun’un her santimini fotoğraflayıp üyeleriyle paylaşan İskenderun Sayfası aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine de duyarsız kalmamaya devam ediyor.
Bir yandan Hatay’ın sorunlarını dile getirirken diğer yandan da yardıma muhtaç olan ailelere ulaşıp üyeleriyle birlikte sahip çıkan İskenderun Sayfası bu kez de Hatay Toplum Gönüllüleri İnsani Yardım Vakfı başkanı Ali Nurlu’yla birlikte Samandağ’ının Çat Köyünde bulunan 2 çocuklu yardıma muhtaç olan annenin sesine kulak verdi.
51 bin üyesiyle İskenderun’un sosyal medyada gözü kulağı olan İskenderun Sayfası Yardıma muhtaç olan ailenin sesini yaptığı paylaşımla biranda binlerce kişiye duyurdu. Paylaşımı gören üyeler duyarsız kalmayarak Samandağ’ında ki bu aileye adeta erzak ve eşya yardımı yağdırdı.
Sayfa adının İskenderun olmasına rağmen çevredeki İl ve İlçelerin sorunlarını da dile getirmeye devam ederken, diğer yandan da ailelerin ve çocukların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.
Bu yardım kampanyasına vesile olan İskenderun Sayfa kurucu İbrahim Yusuf Irmak’a ve yöneticilerine, Hatay Toplum Gönüllüleri İnsanı Yardım Vakfı Başkanı Ali Nurlu’ya, Toplum gönüllüsü Yalçın Öztürk’e, yardımı İskenderun’dan Samandağ’ına iletilmesinde araç tahsis eden Hatay Büyükşehir İskenderun İtfaiye Ekibine teşekkürlerini ileten sayfa üyeleri bu tür projelere katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirttiler.
 
 
https://www.facebook.com/iskenderunilcesi
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet