Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş Atatürk'ü Anma Programına Katıldı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.Lütfü Savaş,Osman Ötken Anadolu Lisesi’nin düzenlemiş olduğu Atatürk’ü Anma Programı’na katıldı.

Başkan Savaş Atatürk'ü Anma Programına KatıldıWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78’inci yıldönümünde Osman Ötken Anadolu Lisesi’nin Hatay Kültür Merkezi’nde düzenlemiş olduğu Atatürk’ü Anma Programı’na katıldı.
Gerçekleştirilen programa, Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 2’nci Hudut Alayı Komutanı Piyade Albay Mehmet Atilla Kayı,  İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, öğretmenler, veliler ve birçok vatandaş katılım gösterdi.
Ulu Önder Atatürk ve aziz şehitlerin manevi huzurunda saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okunması ile program başladı.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK RESİMLERLE ANILDI 
Yoğun katılımın olduğu programda Başkan Savaş, Antakya Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlemiş olduğu  ‘Atatürk ve Cumhuriyet Kadını’ temalı giysi kreasyonu ve ‘Atatürk’ konulu fotoğraf sergisindeki eserleri tek tek inceledi.
Mustafa Kemal Atatürk’ün tarihteki büyük  başarılarda imzası olduğunu vurgulayan Osman Ötken Anadolu Lisesi Okul Müdürü Abdulkadir Yardımcı, Mustafa Kemal Atatürk’ün düşüncelerini, devlet, dünya ve sanat felsefesini, insanlığa, gençliğe ve dünyaya bakışını geleceğin umut ışığı olan çocukların yaşatması gerektiğini belirtti.
Osman Ötken Anadolu Lisesi öğrencisi Ecem Gülistan  ‘Mustafa Kemal Seslense’ adlı şiirini okumasının ardından Osman Ötken Anadolu Lisesi öğretmeni Orhan Tekinalp Atatürk’ün kişilik özelliklerini anlattı.
Gerçekleştirilen programın sonunda Osman Ötken Anadolu Lisesi’nin yer alarak hazırladığı ‘Atatürk ve 10 Kasım Oratoryosu ‘katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.
 
 
 
 
Başkan Savaş Atatürk'ü Anma Programına Katıldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş