Skip Navigation Links

Adnan Vurucu'dan 10 Kasım Mesajı

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda;

Adnan Vurucu'dan 10 Kasım Mesajı

Gündem   A+a-

 
“Milletimiz, Batı Karşısında, Atatürk’ün Duruşunu Örnek Almıştır”
 
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda;
 
“Atatürk Türkiye Cumhuriyeti’nin temelini atmıştır. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük devlet adamı Mustafa Kemal ATATÜRK’ün sonsuzluğa uğurlandığı 10 Kasım’da O’nu saygı, rahmet ve minnet duygularımızla anıyoruz.
 
Gazi Mustafa Kemal, Silah Arkadaşları ve Anadolu insanımızın omuz omuza yaptığı savaşlar ve bu toprakların yurt edinilmesi hiçte kolay olmamıştır. O günden bu güne geldiğimizde, bu gün de aynı kin ve düşmanlıkların tekrar ettiğine tanık olduk. Nasıl ki vatandaşlarımız dün birlik oldu. Bu gün de aynı birlik ve beraberliği sergilemeye devam ediyor.
 
Gücünü Türk Milletinin gücünden alan Mustafa Kemal’in Batı karşısında kararlı duruşunu örnek alan Türk Milleti, 15 Temmuz darbe girişiminde de ayrı kararlılıkla durmuş ve bu ülkeyi yıkma girişiminde bulunanlara gereken dersi verilmiş ve tüm dünyaya bir kez daha birlik ve beraberliğini ortaya koymuştur.
 
Bu gün vefatının 78. Yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve Dava Arkadaşlarını, Vatanı uğruna canlarını feda etmiş Şehitlerimizi, Gazilerimizi şükran, minnet ve saygıyla anıyoruz. Ruhları şad olsun.” Dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet