Skip Navigation Links

“Daha Güzel İskenderun İçin Bir Tuğla Da Bizden”

Elektrik Mühendisleri Odası MHP’li heyeti ağırladı. “Daha Güzel İskenderun İçin Bir Tuğla Da Bizden”

“Daha  Güzel İskenderun İçin Bir Tuğla Da Bizden”

Gündem   A+a-

 
Elektrik Mühendisleri Odası MHP’li heyeti ağırladı. “Daha  Güzel İskenderun İçin Bir Tuğla Da Bizden”
 
MHP İlçe yönetimi ve belediye meclis gurubundan oluşan heyet Mimarlar Odası’ndan sonra Sivil Toplum Kuruluşları turuna dün İskenderun Elektrik Mühendisleri  Odası ile devam etti.

Saat 13.30’daki randevu Elektrik Mühendisleri  Odası’nın Mete Aslan Bulvarı’ndaki binasında gerçekleşti.  MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, amaçlarının daha güzel bir kentin oluşmasına hep birlikte katkı sunacak çaba içerisinde olduğunu belirterek, “Partimiz gurubunun meclis çatısı altındaki çalışmalarda İskenderun menfaatine olan bir çok konuyu kamuoyu ile paylaşıyoruz. Bununla birlikte meslek odalarımızı da ayrı olarak özel ziyaretlerle bilgilendirmek istiyoruz. Bizi misafir ettiğiniz için teşekkür ederiz.” Dedi.
MHP Belediye Meclis Grup Başkanvekili Dt. Emir selim Yazar da, “Önemli olan kent adına yürütülen çalışmaların herkes tarafından bilinmesini, bilgilendirilmesini ve eksiklerin yerine getirilmesi için yanlışların ortaya konulmasını sağlamaktır. Muhalefet olarak bu görevi yerine getiriyoruz” şeklinde konuştu.

 Oda Başkanı Bülent Bozdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren konuşmasında , “Ben de geçmişte bir belediye meclis üyesi ve OSB Başkanı olarak kentimize hizmet için çalıştım. Meclis üyeliği muhalefetteyken Belediye Başkanı’na daha iyi nasıl çalıştırırız noktasında önemli bir misyon üstlenmektedir. Çabalarınız ve çalışmalarınız için size teşekkür ediyorum. Kentin önemli sorunları elbette bunun gibi ortak istişarelerle daha sağlıklı çözülür.  Bana göre kentin önemli ihtiyaçlarından biri modern semt pazarları ve çevreye yapılan yatırımlardır. Ancak bunu yaparken kırıp dökmeden ortak akılla karşılıklı fikir alış verişinin dikkate alınması gerekir” dedi.

Sohbet bölümünde feyezan kanalı, karayolları alanındaki proje, kaldırımların usulüne uygun yapılması ile yeni bir bölge hastanesi yeri ve pac meydanı kavşak projesinin hayata geçirilmesi konuları irdelendi.
MHP adına İbrahim Yavuz, beklentileri not alarak paylaşımları için oda yöneticilerine teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet