Skip Navigation Links

Dernek Ve Oda Yönetimleriyle Bir Araya Geldi

HBB Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın il genelinde faaliyetlerini sürdüren dernek ve oda başkanlarıyla istişare toplantılarına devam ediyor.

Dernek Ve Oda Yönetimleriyle Bir Araya Geldi

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın il genelinde faaliyetlerini sürdüren dernek ve oda başkanlarıyla istişare toplantılarına devam ediyor.
 
HATMEK’te bulunan çalışma ofisinde ziyaretleri kabul eden Başkan Savaş, Uluslararası Kalite Koçluk ve Girişimcilik Derneği Yönetim Kurulu ve Başkanı Hilal Şekerci, Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Rasim Can ve yönetim kurulunu ağırladı.
 
ETKİLİ İLETİŞİM KURAN BİR TOPLUM İNŞA EDECEĞİZ
 
Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Savaş’a derneğin amaç ve çalışmaları hakkında bilgi veren Uluslararası Kalite Koçluk ve Girişimcilik Derneği Başkanı Hilal Şekerci,  Kitlelere ulaşarak günümüzde iletişimsizlikten dolayı çıkan sorunları önlemek için eğitici seminerler düzenlediklerini söyledi.
 
Geçen haftalarda Başkan Savaş’ın desteğiyle HATMEK'te gerçekleşen "İletişim" konulu bir konferansta konuyla ilgili bilgi paylaşımında bulunduklarını dile getiren Şekerci, "Bu gibi etkinliklerimizi hız kazandırarak gerçekleştirmemiz halinde, yaşam kalitesi iyi şartlarda olan ve etkili iletişim kuran bir toplum inşa etmiş olmanın gururunu hep birlikte yaşamalıyız.” dedi.
 
HATAY’IN ARKEOLOJİK KALINTILARINI KORUYORUZ
 
Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Rasim Can ise Hatay genelinde yapılan alt zemin çalışmalarının bilinçli şekilde sürdürüldüğünü belirterek, şu ifadelere yer verdi:
 “Köklü bir tarihe sahip olan ilimizde, gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarını hassasiyetle sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyesi tarafından yönlendirildiğimiz zeminlerin arkeolojik ve mimari kısımlarının tahribatlarını önleyerek kurtarılmasını ve ilimize yeniden kazandırılmasını sağlıyoruz. Devasa arkeolojik kalıntıların bulunduğu kentimizde büyük bir hassasiyetle işlemlerin yürütülmesi ve bu mirasın korunması adına büyük bir efor sarf eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerinde bulundu.
 
BAŞKAN SAVAŞ, “DİNİ, DİLİ NE OLURSA OLSUN HER KESİME AYNI HİZMETİ SUNUYORUZ”
 
HATMEK makamında ağırladığı misafirlerle çalışmalar hakkında bilgi alan Hatay büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın ve Hataylıların çok daha fazla hizmeti hak ettiğini vurguladı.
 
Bu güne kadar yapılan il geneli hizmetlerde disiplinli ve bilinçli bir şekilde çalışmalarını sürdürdükleri için oda ve dernek başkanlarına teşekkür eden Başkan Savaş, “Yapılan ve yapılması planlanan tüm çalışmalarımız Hatay’ımız içindir. Sizlerle birlikte hareket ederek güzel işleri şehrimize kazandırmaktan büyük gurur duyuyorum. Dini, dili ne olursa olsun her kesime aynı sosyal belediyecilik anlamında hizmet sunuyoruz. Yaptığımız çalışmalar neticesinde insanlarımızın huzuruna ortak oluyoruz.  Bu kapsamda oda ve dernek başkanlarına da büyük görevler düşüyor. Herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiği takdirde o ilin kalkınması ve refah seviyesinin yükselmesi kaçınılmaz olur. Biz çalışmalarımıza siyaseti karıştırmıyoruz. Halkın huzuru her şeyin üzerindedir.” şeklinde konuştu. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet