Skip Navigation Links

Yusuf Bozhüyük Kalp Krizi Sonucu Vefat Etmiş

Hatay’ın Arsuz ilçesi Akçalı Mahallesi’nde Yusuf Bozhüyük’ün vefatı ile ilgili haberlere hem yalanlama hem de kınama geldi.

Yusuf Bozhüyük Kalp Krizi Sonucu Vefat Etmiş

Gündem   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesi Akçalı Mahallesi’nde Yusuf Bozhüyük’ün vefatı ile ilgili haberlere hem yalanlama hem de kınama geldi.
 
Ulusal basında ajansların geçtiği haberin gerçeği yansıtmadığını ve rencide edici boyutta olduğunu belirten aile yakınları, Yusuf Bozhüyük’ün yaşadığı sağlık sorunlarıyla bağlantılı olarak kalp krizinden vefat ettiğini söylediler.
 
Arsuz ilçesi Akçalı Mahallesi’nde çok sevilen, yardım severliği ile tanınan Yusuf Bozhüyük’ün geçirdiği kalp krizi sonucu vefatı tüm sevenlerini yasa boğdu.
 
Yusuf Bozhüyük’ün önce cinayete kurban gittiği ve boş bir ahıra terk edildiği bilgisiyle çalkalanan Arsuz ilçesi’nde, Adana Adli Tıp’ta yapılan otopsi sonucu Yusuf Bozhüyük’ün kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği bilgisi ulaştı.
 
Yusuf Bozhüyük’ün ahırda bulunan eşeğin çifte vurması sonucu hayatını kaybettiği bilgisinin yalan olduğunu belirten aile yakınları, merhumun misafirlikten dönüşü sırasında geçirdiği kalp krizinin etkisiyle bilinç kaybına uğraması sonucu aynı zamanda yardım isterken evinin kapısını şaşırarak ahırın içinde yığılıp kaldığını ve burada kalp krizinden vefat ettiği öğrenildi.
 
Aile yakınları, otopsi sonucunun kendilerine ulaştığını ve babaları Yusuf Bozhüyük’ün kalp krizi sonucu vefat ettiğinin adli tıp raporunda tespit edildiğini belirterek, iddia edildiği gibi ahırda eşeğin çifte vurması sonucu vefat ettiği bilgisinin yalan olduğunu ifade ettiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet