Skip Navigation Links

Öztürk Paşa'dan İsgiad'a Veda Ziyareti

39.Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Gürsel Öztürk veda ziyaretleri çerçevesinde İskenderun Genç İşadamları Derneği(İSGİAD)'ı ziyaret etti.

Kültür Sanat   A+a-

39.Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Gürsel Öztürk veda ziyaretleri çerçevesinde İskenderun Genç İşadamları Derneği(İSGİAD)’ı ziyaret etti.
Atatürk Bulvarı’nda bulunan İsgiad hizmet bürosunda Başkan Gökhan Gökten ve Yönetim
Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Tuğgeneral Öztürk, görevi süresince İskenderunlulardan daima yakın ilgi ve destek görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
İsgiad Başkanı Gökten de, Tuğgeneral Öztürk’ün çok iyi bir komutan olmasının yanı sıra sosyal ilişkilerinde de başarılı çalışmalar yaptığını belirterek, ‘’Sayın Öztürk, İskenderun’da görev yaptığı iki yıl süresince Otuzdokuzlular’ı geçmişten bu yana tarihsel süreciyle ortaya koydu. Halkla daha yakın hale gelen Tugay Komutanlığı’nda sergilenen tarihi fotoğraflarla, yayınlanan Hatay Tarihi ve Şükrü Kanadlı kitaplarıyla bizim yanımızda çok farklı bir nitelik kazanan Sayın Öztürk’ü İskenderunlular hiçbir zaman unutmayacaktır. Yaptığı çok önemli hizmetleri için Otuzdokuzluların Komutanı Sayın Tuğgeneral Öztürk’e bundan sonraki yaşamında da üstün başarılar diliyoruz.’’
Gökten, Tuğgeneral Gürsel Öztürk’e bir anı plaketi sundu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet