Skip Navigation Links

İGEV Eğitime Destekte Hız Kesmiyor

İskenderunlu Eğitim gönüllüleri, Kısa adı İGEV olan İskenderun Güney Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen “Eğitime Destek” gecesinde buluştu.

İGEV Eğitime Destekte Hız Kesmiyor

Gündem   A+a-

 
İskenderunlu Eğitim gönüllüleri, Kısa adı İGEV olan İskenderun Güney Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen “Eğitime Destek” gecesinde buluştu. 
Geçtiğimiz hafta sonu İsa Taş Plaza’da düzenlenen geleneksel dayanışma yemeği geniş katılımla gerçekleştirildi. İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nın geleneksel 19. dayanışma yemeği eğitim gönüllüleri tarafından yoğun ilgi ve destek gördü.
İGEV dönem başkanı Şefik Uyar; “Toplumsal dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Cumhuriyet Bayramı Haftasına denk gelen 19. geleneksel dayanışma gecemize hoş geldiniz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız tüm Ulusumuza kutlu olsun” diyerek davetlilere yönelik yaptığı açış konuşmasında sözlerine şöyle devam etti; “İGEV, Cumhuriyetimize bağlı, laik, hak ve hukuka saygılı, aydın, Atatürkçü ve çağdaş bireylerin yetişmesine katkı vermeyi görev edinmiştir. Bizler yeni neslin bilgili, donanımlı, kendine güvenen, Ulusal çıkarlarımızı koruyup gözetecek, çağdaş bir nesil olmasını istiyoruz. Sizlerin de verdiği destek ile beraber gençlerimizin önünü aydınlatarak, bu yolda ışık tutmaya çalışacağız. Her birinizin yakacağı ışığı beraberce büyük bir ışık demetine çevirerek gençlerimize destek olacağız. Kuruluşunun 19. yılını tamamlayan vakfımız siz değerli eğitim gönüllülerinin katkıları ile bu güne kadar toplam 528 öğrenciye katkıda bulunarak mezun etmenin gururunu ve huzurunu yaşıyoruz. Halen vakfımızdan burs almaya devam etmekte olan 130 öğrenci ile birlikte yukarıda toplam sayılarını vermiş olduğum 528 mezun öğrencilerimiz adına vakfımızın kuruluşundan bugüne kadar yönetim kurulunda görev almış başkan ve üyelerimize, Vakfımıza güvenerek öğrencilerimize katkı sağlayan siz eğitim gönüllüsü dostlarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca İGEV’in bu anlamlı gecesinde bizleri yalnız bırakmadığınız için ve Vakfımıza duyduğunuz güven ve desteklerinizden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına şükranlarımı sunuyorum.”
İGEV aracılığıyla genç öğrencilere burs ve destekleriyle katkı sağlayan eğitim gönüllülerine plaketlerinin takdim edilmesinin ardından hep bir ağızdan ayakta bayraklarla ve coşkuyla okunan 10. Yıl marşı ile davetliler coşkuyu ve gururu bir arada yaşadılar. Gecenin sonunda sahne alan Ege üniversitesi öğretim üyesi TRT İzmir radyosu Türk Halk müziği sanatçısı Vildan Turan Akıncı da söylediği türkülerle davetlileri coşturdu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet