Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Güç Birliği Kırıkhan’ı Uçurur..

Konuşmalarında birbirlerine destek sözü veren Öntürk, Savaş ve Yavuz, halka hizmet için her konuda el ele verdiklerini ifade ettiler

Bu Güç Birliği Kırıkhan’ı Uçurur..

Gündem   A+a-

Kırıkhan’da doğal gaz temel atma töreninde Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk’ün birbirlerine aynı samimiyet ve sıcaklıkta yaklaşımları halka hizmet adına büyük umut verdi. 
Konuşmalarında birbirlerine destek sözü veren Öntürk, Savaş ve Yavuz, halka hizmet için her konuda el ele verdiklerini ifade ettiler:
Bu Güç Birliği Kırıkhan’ı Uçurur.. 
Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde düzenlenen Doğal Gaz temel atma töreni Ova’da umut oldu. Soğuk geçen kış aylarında odun ve kömür ağırlıklı ısınan bölge halkının hava kirliliğinden şikayeti üzerine Doğal Gaz’ı bölgeye getirmek için büyük çabalar sarfeden Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, hava kirliliğinden dolayı teni soluk olan çocukların yanaklarının temiz havayla birlikte al al olacağı günlerin yakın olduğunu söyledi.
Hatay Valisi Erdal Ata, AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve bölge kaymakam ve belediye başkanlarının da katıldığı Doğal Gaz temel atma töreni, aynı zamanda Hatay’daki birlik ve beraberliğin temellerinin atıldığı bir törene sahne oldu.
Katkılarından dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a teşekkür eden Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, ilçedeki tüm kazı işlemlerinin Büyükşehir belediyesi ile eş güdümlü bir şekilde yapılmasını istedi ve söz sırası Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a geldiğinde tam destek sözüyle birlikte bu kez AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk’ten bir talep oldu.
Kırıkhan’a tüm hizmetlerin hızlı bir şekilde gelmesi için Avrupa Birliği fonundan gelmesini bekledikleri hibe ödemesinin hızlandırılması için AK Parti’li Vekil Mehmet Öntürk’ten destek isteyen Lütfü Savaş’a aynı sıcaklık ve samimiyetle Vekil Öntürk’ten destek sözü geldi.
Siyasi görüşlerin bir kenara bırakıldığı ve sadece halk adına yapılması gereken hizmetlerin öne çıktığı konuşmalarda, kentlerin modern bir görünüme kavuşması ve hizmetlerin eksiksiz halka ulaşması adına AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un ortaya koydukları duruş, törene katılan Hatay Valisi Erdal Ata başta olmak üzere protokol üyeleri ve kalabalık halktan büyük alkış aldı. 
Kırıkhan’ı doğal gazla buluşturacak projenin temel atma töreninde AKSA Doğal Gaz Bölge Müdürü’ne çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması için ayırılan yıllık bütçenin artırılması gerektiğini söyleyen Hatay Valisi Erdal Ata, halkın tüm bu nimetlerden yararlanması adına tüm çalışmalara destek vereceğini söyledi. 
Savaş, Öntürk ve Yavuz’un hep aynı samimiyet ve sıcaklıkta Hatay’a yapılacak hizmetler adına bir ve beraber olma gayretlerini ifade ettikleri konuşmalardan fazlasıyla memnun olan Kırıkhan halkı ise doğal gaz temel atma töreni vesilesiyle bir çok hizmetin de sözünü almış oldu.  
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar