Skip Navigation Links

Tufan Ailesinin En Mutlu Günü ..

Osman Tufan, biricik kızı Özel Tufan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Münevver Merve Tufan’ın mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı.

Tufan Ailesinin En Mutlu Günü .. Web
TV

Magazin   A+a-

Hatay’da  iş ve siyaset dünyasının tanınmış simalarından Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, biricik kızı Özel Tufan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Münevver Merve  Tufan’ın mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı.
Münevver Merve Tufan, hayatını bölgenin başarılı hukukçularından Avukat Taci İkiz’le birleştirdi. 
Siyaset ve İşdünyasından önemli isimlerin katıldığı düğün merasimi, seçkin davetli topluluğunun katılımıyla muhteşem geçti.
İşadamı Osman Tufan, biricik kızı Münevver Merve Tufan ile damadı Avukat  Taci İkiz’in o mutlu anlarını izlerken mutlulukların en büyüğünü yaşadı. 
İşadamı Osman Tufan ve eşi Menekşe Tufan’la birlikte davetlileri kapıda karşıladığı düğün töreni, Dörtyol Kara Hasan Paşa Düğün Salonu’nda gerçekleşti.
Baştuğ ailesinden İlhanlar’a, Eryılmazlar’dan Erenler’e kadar ekonominin mihenk taşı sanayicilerin katıldığı düğün töreni, herkesin hayran bakışları arasında salona giren Münevver Merve Tufan-Taci İkiz çiftinin muhteşem danslarıyla başladı. 
Birbirinden güzel şarkıları seslendiren sanatçıların ardından sahne alan ünlü sanatçı Latif Doğan ise davetlilere unutamayacakları bir müzik ziyafeti sundu. 
Düğün törenin tüm ihtişamına bir de nikah merasiminin zerafet ve hüznü eklendi. Münevver Merve Tufan (İkiz) ile Avukat Taci İkiz’in nikahını Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy kıyarken, şahitlikleri ise İşadamı Yaşar Baştuğ, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Mustafa Kemal Üniversitesi Genel Sekreteri Erdal Bozkurt yaptılar.
Tufan ve İkiz ailelerinin en mutlu gününde davetliler ünlü sanatçı Latif Doğan’ın seslendirdiği birbirinden güzel eserler eşliğinde muhteşem bir gece geçirdiler.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tufan Ailesinin En Mutlu Günü ..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet