Skip Navigation Links

Hatay Günlerinde Dörtyol'a Büyük İlgi

Ankara'da gerçekleştirilen Hatay Tanıtım Günleri, son gününde de büyük ilgi gördü.

Hatay Günlerinde Dörtyol'a Büyük İlgi

Gündem   A+a-

 
Ankara'da gerçekleştirilen Hatay Tanıtım Günleri, son gününde de büyük ilgi gördü.
 
Günlerdir ziyaretçi akınına uğrayan tanıtım günlerinde, fuar alanı 5 gün boyunca ortalama 100.000 ziyaretçiyi ağırladı. Ankara’da Dörtyol rüzgârı estiren Dörtyol Belediyesi memleket hasreti çeken Dörtyollu ile Ankaraların büyük ilgisini çekti. Fuara gelen ziyaretçiler mutlu ayrıldı.
 
Hatay’ın 15 İlçesini yakından tanıma imkânı bulan Ankaralılar, Dörtyol’un güzelliklerini keşfetmek için Dörtyol’a en kısa zamanda gelmek istediklerini söylediler.
Bazı Ankaralı vatandaşlar ise Dörtyol Belediyesi'nin olduğu bu organizasyonun Dörtyol ile Ankara’yı birbirine daha çok bağlayacağını vurguladılar.  Milli Mücadele'de 'İLK KURŞUN' ve 'NARENCİYE' ile bilinen Dörtyol'un her yönleri ile tanıtılmasından dolayı gururlu, mutlu olduklarını ifade ettiler.
İLK KURŞUN MÜZESİ ve MİNYATÜRLER
19 Aralık 1918'de Milli Mücadele'de İlk Kurşun'un atılması ile ilgili tarihi araç gereçlerden oluşan ve Dörtyol Özerli Mahallesinde bulunan 'İLK KURŞUN MÜZESİ VE ATATÜRK EVİ' nden getirilen; 'Tüfek, Silah, Kurşun, Madalya, Matara, Kama ve Kılınç' vb. araç gereçlerle mini müze ziyaretçilere büyük hayranlık bıraktı.
İlk Kurşun ile ilgili bilgilendirmeler yapılarak görsel materyalleri ziyaretçilere hediye edildi.
 
           25 TON NARENCİYE DAĞITILDI
 
           Türkiye'nin %18 narenciyesini karşılayan Dörtyol, Hatay Günlerinde ziyaretçilere Dörtyol Belediyesi çantası ile ikramda bulundu.
            Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Dörtyol'dan getirilen 25 Ton narenciye'yi Hataylı ve Ankaralı vatandaşlara ikram etti.
            Başkan TOKSOY, Dörtyol'un narenciyesini tanıtmak adına dağıttıklarını ifade ederek: "Narenciye pazarında Dörtyol'u markalaştırmaya çalışıyoruz. Hedefimiz Türkiye'nin her yerinde Dörtyol Narenciyesini ulaştırmak ve %18 pazar payını daha yukarılara çekmeye hedefliyoruz" dedi.
 
ANKARALILAR'DAN TÜRKMEN ŞEHRİ YİĞİT DÖRTYOL'A ÖVGÜ
 
Dörtyol Belediyesinin standını ziyaret eden Hataylı ve Ankaralı hemşerilerimiz, güler yüzlü personel ve yakından ilgilen bir Belediye Başkanı karşısında memnun ayrıldılar. Diğer stantlara göre çok farklı olan Dörtyol Belediyesi standı Ankaralılar ve hemşerilerinden övgüler aldı.
 
Dörtyol Belediyesi tarafından kurulan standa MHP İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı, MHP Hatay Milletvekili Mehmet Ahrazoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay ve yönetimi, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, MHP Dörtyol İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri de Dörtyol tanıtımına destek verdiler.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet