Skip Navigation Links

Arsuz Tüm İhtişamıyla Başkent'te...

Arsuz Belediyesi, Başkentte Hatay Günleri’nde ziyaretçi akınına uğradı

Arsuz Tüm İhtişamıyla Başkent'te...

Arsuz   A+a-

Arsuz’u tüm güzellikleriyle Ankara’ya taşıyan ve yaşanabilir bir ilçeyi en iyi şekilde anlatan Arsuz Belediyesi’nin standına ziyaretçi akını sürüyor. Arsuz’un güzelliklerinin yeraldığı fotoğraflarla süslenen stantta üç boyutlu nehir görüntülü zemini ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran standı ziyaret eden Ankaralılar ‘Doğayla başbaşayız’, ‘Denizde gibiyiz”, ‘Burada mevsim hala yaz’, ‘Denize girebilir miyiz?’ şeklindeki esprilerle ziyaret ettikleri stantta bol bol fotoğraf çektirdiler. Minik çocukların yer zemini deniz sanarak basmaya korkması da renkli görüntüler oluştururken, bazıları da tekne ve ördeklerle renklenen stanttan anne ve babaların oldukça zor ısrarlarıyla ayrılmak zorunda kaldılar. 
Arsuz’un muhteşem lezzetleri kabak, ceviz, turunç, tatlı patetes ve turunç tatlılarının dağıtımında izdiham yaşanırken, farklı lezzetlerin yanı sıra Arsuz tanıtım CD’si dergiler ve el ilanları ile Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Arsuz Nehri’nin görseliyle hazırladığı kartpostallara eklenen üzerinde Arsuz Belediyesi yazılı kalemler de oldukça yoğun ilgi gördü.
 
 
Tekin Bingöl Arsuz’u gezdi!
Standa gelen tüm konuklarla yakından ilgilenen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı Hatay Günleri etkinliğinde CHP Örgüt Yönetimleri ve Yurt Dışı Örgütlerden Sorumlu  Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl de ziyaret etti. Bingöl’e Arsuz’u Ankara’daki stantta gezdiren Başkan Culha ayrıca Yenimahalle Kaymakamı Aslan Şahin’ın sürpriz ziyaretiyle karşılaştı. Oldukça keyifli buluşmaların yaşandığı Arsuz Belediyesi standını ziyaret eden isimler arasında TÜMBEL-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, Dış Politika ve Strateji Uzmanı Celalettin Yavuz da yer aldı.
 
Arsuz’un misafirperverliği de tanıtıldı
Arsuzluların misafirperverliğinin de Ankara’ya taşındığı Atatürk Kültür Merkezi’nde belediyeler ve esnaflar arasındaki paylaşma kültürü de dikkat çekti. Arsuz Belediyesi’ne çeşitli ikramlar ve hediyeler gönderen standartlara Arsuz Belediyesi de tatlı çeşitleri, muz ve Türk kahvesi göndererek yapılan jestlere jestle karşılık verdi. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın daha da güçlenmesine vesile olan etkinliklerde kurumlar arası istişarenin sürmesi temennisinde bulunuldu. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet