Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HATSU Durmak Bilmiyor

HATSU, Hatay genelinde içmesuyu ihtiyacını karşılama adına hayata geçirdiği projelerle vatandaşların memnuniyetine ortak oluyor.

HATSU Durmak BilmiyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Hatay genelinde içmesuyu ihtiyacını karşılama adına hayata geçirdiği projelerle vatandaşların memnuniyetine ortak oluyor.
 
Bütün ilçelerde tespit edilen eksiklikleri giderme ve kalıcı çözümler ile sonuca ulaşmayı hedefleyen Genel Müdürlük, içmesuyu hattının yetersiz geldiği noktalarda başlattığı çalışma kapsamında Samandağ ilçesine bağlı Kapısuyu Mahallesi Ay Sokak’ta bulunan 10 meskenin içmesuyu ihtiyacının giderildiğini açıkladı.
 
Bölgede faaliyete geçirilen proje hakkında bilgiler veren İdare, 75’lik borular ile 400 metre yeni içmesuyu hattının döşendiğini ve Kapısuyu mahalle sakinlerinin sağlık ve temiz bir içmesuyuna kavuştuğunu belirtti.
 
Vatandaş memnuniyetini ön planda tutan ve çözüm odaklı yapılan hizmetlerin gece gündüz devam edeceğine vurgu yapan HATSU, bölgede yapılan çalışmada 1 kamyon, 1 kepçe ve 3 personelin görev yaptığı bildirildi.
 
 
HATSU Durmak Bilmiyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar