Skip Navigation Links

Gönüllü Çalışma Grubunu Kabul Etti

Başkan Nehir: Koordineli Çalışmaları Önemsiyorum.

Gönüllü Çalışma Grubunu Kabul Etti

Gündem   A+a-

 
Başkan Nehir: Koordineli Çalışmaları Önemsiyorum
 
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Hatay Büyükşehir Belediyesi gönüllü çalışma grubunu makamında kabul etti. Nezaket ziyaretine Hatay Büyükşehir Belediyesi gönüllü çalışanlar grubu yanı sıra Metin Fırıncıoğulları katıldı.
 
            Hatay Büyükşehir Gönüllü Çalışma Grubu; Hatay’ın tüm İlçelerinde eksik olan ve yapılması gereken hizmetleri tespit çalışmalarında bulunacaklarını ve bu çerçevede Belediye Başkanımız Sayın Mithat Nehir ile fikir alışverişinde bulunduklarını dile getirdiler.
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Gönülleri çalışma gurubu yaptıkları çalışmalarla ilgili yaptıkları açıklamada şöyle; “Hatay’da yapılan hizmetleri halka doğru bir şekilde anlatmak, Hatay’da birikmiş olan sorunları tespit edip Hatay Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlarına çözümlenmesi için ulaştırmak olduğunu söylediler.    
 
Belediye Başkanı Mithat Nehir Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesinde gönüllü çalışma grubunun ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Nehir konuşmasının devamında; “Gönüllülük temelinde böylesine bir misyon yüklenmeniz çok değerli. Halkımızın sorunlarının çözümü noktasında hiyerarşik sistem çerçevesinde çalışma içinde olması gerektiğini düşünüyorum.
 
En alt kademeden en üst kademeye kadar koordineli çalışmaları önemsiyoruz. Bu çerçevede yapacağınız çalışmalarda vatandaşlarımızın hizmet ulaşma noktasında kolaylık sağlayacaktır. Bu konuda sizlere başarılar diliyorum” şeklinde konuşmasını bitirdi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet