Skip Navigation Links

Deniz Kirliliği İsyan Ettirdi...

İskenderun sahiline atılan çöpler denizde kirlilik oluştururken, belediye ve vatandaşlar bu kirliliğe sebep olan duyarsız vatandaşlara tepki gösteriyo

Gündem   A+a-

 İskenderun sahiline atılan çöpler denizde kirlilik oluştururken, belediye ve vatandaşlar bu kirliliğe sebep olan duyarsız vatandaşlara tepki gösteriyor.
 
Özellikle liman içinde sahile ve denize atılan çekirdek kabukları, yiyecek ambalajları ve poşetler sonucu bazı yerlerde oluşan kirlilik hem Büyükşehir Belediyesi hem de duyarlı vatandaşların tepkisini çekiyor. Büyükşehir yetkilileri, insanları doğa konusunda daha duyarlı olmaya davet etti.
 
Sahile balık tutmaya gelen vatandaşlar, “Biz buraya balık tutmaya geliyoruz. Temiz denizde temiz balık tutmak istiyoruz ama denize attığımız oltayla denizden poşet, pet şişe, çöp ve bez parçaları gibi şeyler çekiyoruz. Sahilde gezen, çekirdeğini yiyen, çöpünü sahile ya da denize atıyor. Balığa gelen arkadaşlar da balık tuttuktan sonra kullanmadığı eşyalarını denize atıp gidiyorlar. Böylece sahilimiz ve denizimiz kirleniyor. Vatandaşların doğaya karşı biraz daha saygılı olmalarını diliyorum” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet