Skip Navigation Links

HATSU’da Çalışmalar Gece Gündüz Devam Ediyor

HATSU,Kırıkhan ilçesinin muhtelif noktalarında kanalizasyon bakım ve onarım çalışmalarını gece gündüz sürdürerek problemlerin önüne geçiyor.

HATSU’da Çalışmalar Gece Gündüz Devam Ediyor

Gündem   A+a-

İl genelinde kanalizasyon sorunlarını kısa sürede çözmek için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Genel Müdürlük, bu kapsamda Kırıkhan ilçesine bağlı Bahçelievler ve Cumhuriyet mahallelerinde yol seviyesi altında veya üstünde olan kanalizasyon ana muayene bacalarının yol seviyesine getirildiğini belirtti. 
 
Yapılan çalışma neticesinde olası kanalizasyon tıkanmalarına karşı yapılacak olan müdahale sırasında ana bacaların daha kolay tespit edileceğini aktaran İdare, yapılan çalışma sayesinde logar kapaklarının ulaşımda oluşturduğu sorunların ortadan kaldırıldığını vurguladı.
 
İdare ayrıca, Kırıkhan’ın birçok noktasında var olan tıkanmış olarak tespit edilen ana bacaların ve yağmursuyu mazgallarının temizlendiğini aktararak, altyapıdaki eksikleri tamamlanmış, temiz ve yaşanabilir bir il oluşturmak için çalışmaların bütün hızıyla devam edeceğini kaydetti.     
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet