Skip Navigation Links

Karasayar Adliye Binasına Çıkarma Yaptı

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, önümüzdeki Mart ayında açılması planlanan yeni Adliye Sarayı'nda bir inceleme gezisi yaptı.

Kültür Sanat   A+a-

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, önümüzdeki Mart ayında açılması planlanan yeni Adliye Sarayı’nda bir inceleme gezisi yaptı. Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun ve diğer bazı partililerinin katıldığı inceleme gezisi sırasında yüklenici firma yetkilisinden çalışmalar hakkında bilgi alan Vekil Karasayar, tüm çalışmaların en geç 01 mart 2011 tarihine kadar bitirilmesini istedi.

Adliye Binasının pek çok birimini dolaşan Milletvekili Karasayar gezi sonrası medya mensuplarına bilgi vererek, özetle;
“İskenderun’da 21. yüzyıla yaraşır şekilde Adliye Sarayı inşa ediyoruz. Kullanılan malzemeler 1. sınıf malzemelerin üstünde bir malzemedir. Burası 50-60 yıl hiç sorun yaratmadan İskenderun ve havalisine hizmet edecek bir adliye sarayı oldu. Bina arsa hariç 21 milyona (21 trilyona) mal oldu. Ödüllü bir proje burada yaşam buldu. Zemin etüdü dolayısıyla binanın temeli biraz geç atıldı şimdi gördüğünüz üzere Adliye Sarayımız hizmet vermeye çok yakın. Bu binanın yapımında Adalet Bakanımızın da büyük emeği var. Bizler siyaseti ülkemize ve milletimize eser kazandırmak üzere yapıyoruz..
Adliye Sarayı için ödenek problemimiz yok. Burasını inşallah 9 mart’da hizmete açmış oluruz. İskenderun’a şimdiden hayırlı olsun. Ak Parti hizmetlerini görmezden gelenler, vakit buldukça yeni Adliye Sarayı’nı gezsinler. Biz laf yerine hizmet üretiyoruz” şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet