Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bölgede Olmayan Bölümler Gelecek

Hatay'ın en büyük hastanesi olarak inşa edilen İskenderun Devlet Hastanesi inşaatını AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ziyaret ederek, çalış

Sağlık   A+a-

Hatay’ın en büyük hastanesi olarak inşa edilen İskenderun Devlet Hastanesi inşaatını AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Yoğun bir kalabalıkla hastaneyi ziyaret eden Milletvekili Karasayar’a, Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, İlçe Başkanı Musa Kurşun, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer de eşlik etti.
Yıllardır ihmal edilen hastane inşaatının AK Parti iktidarında bitirileceğini belirten Milletvekili Karasayar, “Yapımına devam edilen devlet hastanemizin inşaatı 2009 yılının sonlarına doğru bitecektir. Bizler Sağlık ve Bayındırlık bakanlıklarımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde devlet hastanemiz için 42 Milyon TL ödenek ayırdık. Yani hastanemizin yapımı ile ilgili ödenek sorunumuz yoktur. Hastanemizin önceki projesi değiştirilerek tek kişilik odalarıyla dünyanın en iyi sağlık hizmeti veren kuruluşlarla bir tutulabilecek bir hastaneye kavuşacağız. Hastanemize ameliyat bölümü eklemeleri yaptık. Hastanemiz için kullandığımız bütün malzemeler birinci kalitedir. Her şeyi halkımız için yapıyoruz. Bizim farkımız lafla değil, icraatlarımızla halkımıza hizmet etmemizdir. Bunu da sürekli yaptığımız esnaf gezilerinde de görüyoruz. Esnafımızın ve halkımızın desteği bize tam. İnşallah halkımızın da desteği ile belediyeye geldiğimiz zaman yerelde bütün hizmetleri vermeye biran önce başlayacağız. İskenderun daha da iyi bir seviyeye ulaşacak” diye konuştu.
Son olarak yapımına devam eden devlet hastanesinin, diğer devlet hastanesi A blok ile birlikte hizmet etmeye devam edeceğini de sözlerine ekleyen Karasayar, “Buradaki hastanemizde bölgemizde olmayan birimler işbaşında olacak. Sağlık açısından hiçbir eksiğimiz olmayacak. İki hastanede hizmetlerine devam edecektir. Ama artık hastalarımızın tedavi olmak için şehir dışına çıkmalarına gerek kalmayacaktır. Buradaki devlet hastanemizde bölgemizde olmayan birimler görev yapacaklar” diye konuştu. Şantiye şefi Necati Pişkin ise inşaatın 2009 yılının sonuna doğru tamamlanacağını belirterek, “Orhan Beyin katkıları ile hastanemiz için ödenek problemimiz ortadan kalkmıştır. Hastanemizin yapımı 2009 yılının sonuna doğru biter. Hastanemiz son derece modern bir hastane olacaktır. Sağlık açısından hiç kimsenin bir problemi olmayacaktır” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş