Skip Navigation Links

Gelişim’de CUMHURİYET Coşkusu

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi personeli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93. Yıldönümü dolayısıyla, AY YILDIZLI tişört giyerekhizmet verdi.

Gelişim’de CUMHURİYET Coşkusu

Gündem   A+a-

 
Özel İskenderun Gelişim Hastanesi personeli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93. Yıldönümü dolayısıyla, AY YILDIZLI tişört giyerekhizmet verdi. Sağlık personelinin bu örnek davranışı,hasta ve hasta yakınları tarafından oldukça olumlu karşılandı.
 
Cumhuriyetin ilanını, ilk günkü gibi büyük bir coşkuyla kutladıklarını ifade eden Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Müdür ve Başhekim Dr. Ömer Suha Caymaz, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘En Büyük Eserimdir’sözleriyle bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 93. yıl dönümüne erişmenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimize sahip çıkan sağlık personelimizde, bu özel günde hastalarımızı AY YILDIZLI tişörtlerle karşılamıştır. Bu vesileyle cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; vatanımız için canlarını hiçe saymış şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor; Cumhuriyet Bayramımızın 93. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” dedi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet