Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bayrağımıza Hep Birlikte Sahip Çıkıyoruz

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Antakya ilçesi Cumhuriyet Caddesi esnaflarını ziyaret etti.

Bayrağımıza Hep Birlikte Sahip ÇıkıyoruzWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Türkiye Cumhuriyeti’nde kutlanan en büyük bayram, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Antakya ilçesi Cumhuriyet Caddesi esnaflarını ziyaret etti.
 
SAVAŞ: ŞEHRİMİZİN RENKLİ MOZAİĞİYLE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ TEMSİL EDEN TÜRK BAYRAĞI’NA SAHİP ÇIKIYORUZ 
 
Gerçekleştirilen ziyarette esnafları tek tek dolaşarak hayırlı kazançlar dileyen Başkan Savaş, “ Bizler son zamanlarda yaşanan sıkıntıların ardından büyük bir milletin fertleri olarak güzel bir geleceğe hep beraber yürümeliyiz ve Cumhuriyetimizi var eden değerlere daima sahip çıkmalıyız. Türkiye'yi evrensel değerlerin yol göstericiliğinde hep beraber yarınlara taşımak için beraber çabalamalı ve Türk Milleti’nin Ulu Önderi M. Kemal Atatürk'ün gösterdiği istikametin de bu olduğu unsurunu unutmamalıyız. Şehrimizin renkli mozaiğiyle birlik ve beraberliğimizi temsil eden Türk Bayrağı’na sahip çıkıyoruz. Bütün vatandaşlarımızın, geleceğimizi emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın ve gençlerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.
 
BAŞKAN SAVAŞ ESNAFIN MÜBAREK CUMA GÜNÜNÜ KUTLADI 
 
Şehrin demirbaş esnafların taleplerini de tek tek dinleyerek “Hayırlı Cumalar” temennisinde bulunan Başkan Savaş, esnaflara işyerlerine asmaları amacıyla Türk Bayrağı hediye etti.
 
 
 
 
Bayrağımıza Hep Birlikte Sahip Çıkıyoruz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş