Skip Navigation Links

Sosyal Marketler Hatay’ın Her Köşesinde

Sosyal Marketler Dar Gelirli Vatandaşların İhtiyaçlarını Karşılıyor.

Sosyal Marketler Hatay’ın Her Köşesinde

Gündem   A+a-

 
Sosyal Marketler Dar Gelirli Vatandaşların İhtiyaçlarını Karşılıyor
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı ulaştırmaya devam ediyor. Dar gelirli ailelerin sofrasına katkı sunan HBB ekipleri, yüzlerdeki tebessüme ortak oluyor.  Büyük bir titizlikle yapılan incelemeler sonucu, gıda dağıtımı yapılmasına karar verilen ailelere belirli aralıklarla yardım kolileri teslim ediliyor.
365 GÜN ARALIKSIZ HİZMET
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi “Sosyal Doku” ekipleri tarafından koordine edilen yardımlar için başvurular 365 gün aralıksız devam ediyor. Yardım almak isteyen vatandaşların gelir durumları ve yaşam standartları göz önünde bulundurularak öncelik sıralamasına konuluyor.
 
SOSYAL MARKETLER HATAY’IN HER KÖŞESİNDE
 
Sosyal marketlere gelen talepleri geri çevirmeyen HBB ekipleri tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefleyerek 15 ilçede sistemli olarak yardımları ulaştırıyor. Son olarak Kırıkhan ilçesinin Mimar Sinan Mahallesinde yaşayan dar gelirli bir aileye yardım kolilerini ulaştıran ekipler, yoksulluk sınırı altında olan insanların mutluluklarına vesile oldu. Kendi imkanlarıyla kiraladıkları bir evde barınan beş ailenin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla harekete geçen Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, gıda yardım kolilerini teslim etti. İhtiyaç sahibi ailenin günlük ekmek gereksinimini de karşılayarak sosyal sorumluluk kapsamında belediyeciliğin önemli görevlerinden birini tamamlamış oldu. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet