Skip Navigation Links

Savaş’tan Türk Metal Sendikası’na Ziyaret

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Türk Metal Sendikası İskenderun 1No’lu Şube’sini ziyaret etti.

Savaş’tan Türk Metal Sendikası’na Ziyaret

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Türk Metal Sendikası İskenderun 1No’lu Şube’sini ziyaret etti.
 
Gerçekleştirilen ziyarete Başkan Savaş’ın yanı sıra Türk Metal Sendikası İskenderun 1Nolu şube Başkanı Çakır Varan ve İskenderun Şubesi Başkanı Mevlüt Yıldız ve sendika üyeleri eşlik etti.
ÇAKAR: İSKENDERUN’DA GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLDUĞU HİZMETLERDEN DOLAYI BAŞKANIMIZDAN OLDUKÇA MEMNUNUZ “
 
Türk Metal Sendikası Türk-İş İl Temsilciliği İskenderun 1 No’lu Şube Başkanı Çakır Varan,” Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Hatay’ı her zaman bir bütün olarak ele alarak çalışmalar gerçekleştiriyor. Her zaman sorunlarımızı dinleyerek çözüm üretme konusunda birlikte hareket ediyoruz. İskenderun’da gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerden dolayı Başkanımızdan oldukça memnunuz. Hiçbir siyasi kaygı gütmeden Hatay’ın her ilçesine de gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
SAVAŞ: HALKIMIZIN MEMNUNİYETİ VE HUZURU İÇİN HATAY’A KAZANDIRACAĞIMIZ PROJELER DEVAM EDECEK”
 
Hatay’ın bir bütün olduğunu belirterek, bu birlikteliğin sağlanması için çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Savaş,” Bugüne kadar sizler ile sürekli bir araya gelerek toplantılar gerçekleştirdik. Hatay’ın sorunlarına sizlerle çözüm üreterek şehrimize huzur ve hizmet getirme konusunda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak altyapı ve üstyapı çalışmalarında diğer belediyelere göre bayağı öndeyiz. Halkımızın memnuniyeti ve huzuru için Hatay’a kazandıracağımız projelerimiz devam edecek. İskenderun ilçemizde de gerçekleştirdiğimiz kanalizasyon ve içme suyu hatlarını da yenileyerek sizlere kaliteli hizmet etmek gayesi ile yolumuzda ilerliyoruz. Sizleri memnun etmek beni daha da gururlandırıyor” ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet