Skip Navigation Links

Temiz İçme Suyu İçin Çalışmalar Tam Gaz

HATSU, Altınözü ilçesinin muhtelif yerlerinde yapılan yeni yerleşim alanlarının içmesuyu ihtiyacını gidermeye devam ediyor.

Temiz İçme Suyu İçin Çalışmalar Tam GazWeb
TV

Gündem   A+a-

Faaliyete geçen projeler ile Altınözü ilçesi genelinde içmesuyu şebekesi yenileme çalışmalarının sürdüğünü hatırlatan İdare,  Altınözü ilçesine bağlı Fatikli Mahallesi’ndeki yeni yerleşim alanlarına 63’lük borularla toplamda 400 metre yeni içmesuyu hattının döşendiğini ve bu sayede ikamet edecek olan sakinlere temiz içmesuyunun iletileceğini aktardı.
 
Sağlıklı içmesuyu iletmenin yanı sıra su kaybının önüne geçme adına kanserojen madde içermeyen ve basınca dayanıklı boruların döşendiğine dikkat çeken Genel Müdürlük, içmesuyu hattı bulunmayan mahalle, cadde ile sokaklar için projeler üretmeyi sürdürdüklerini vurgulayarak, 3 abone bağlantısının verileceği çalışmada 1 kepçe ve 4 personelin görev yaptığını açıkladı.
 
ALO 185 HATSU İhbar ve İstek Hattı’na gelen su ile kanal problemlerine Altınözü ilçesinde de gerçekleştirilen hızlı müdahaleler ile çözüme kavuşturulduğunu aktaran HATSU, 2016 yılı Ocak-Eylül ayları arasında ilçede toplam 2 bin 436 adet su ve kanal şikâyetini hizmete çevirdiklerini belirtti.
 
 
Temiz İçme Suyu İçin Çalışmalar Tam Gaz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet