Skip Navigation Links

Vali Ata Samandağ İlçesini Ziyaret Etti

Hatay Valisi Erdal Ata, 25 Ekim 2016 Salı günü saat 15.00’te Samandağ Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Cahit Çelik’ten ilçemizin idari ve fiziki

Vali Ata Samandağ İlçesini Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 Hatay Valisi Erdal Ata,  25 Ekim 2016 Salı günü saat 15.00’te Samandağ Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Cahit Çelik’ten ilçemizin idari ve fiziki yapısı, Samandağ Kaymakamlığına bağlı kamu kurum ve kuruluşlarının personel durumları ile eğitim, güvenlik ve sağlık ilgili konularda bilgiler aldı.
 
Samandağ Kaymakamlığı Hizmet binasının Önünde yapılan karşılamaya Samandağ Kaymakamı Dr. Cahit Çelik,Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,Samandağ ilçe Emniyet Müdürü Namık Ayran,İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Emrah Nergiz, Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Sinan Dündar , Samandağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Hilmi Kapo,Samandağ İlçe Spor Ve Gençlik Müdürü Ceyhun Yılmaz,Samandağ Kültür Merkezi Müdürü Murat Elataş, Samandağ ilçe Tarım Müdür Semih Özdemir,  Samandağ İlçe Müftüsü Mahmut Emin , Alevi Din Önderi Ahmet ŞahYazıcı, Alevi Din Önderi  Galip Hocaoğlu,Alevi Din Önderi Maruf Sivri,  Samandağ Rum  Ortodoks Kilise Vakfı   Cemiyeti Başkanı Dr. Dimyan Emektaş,Samandağ Ermeni Kilise Vakfı Cemiyet Başkanı Cem Çapar,Samandağ Vergi Dairesi Müdürü Ferhat Hacıümmetoğlu ,Samandağ Öğretmenevi Müdürü Yusuf Aydoğan ,Samandağ İlçe Kütüphanesi Müdürü İbrahim Kimyongür,Samandağ Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürü Uzay Fırıncıoğulları ve bazı kurumları  müdürleri katıldı.
 
VALİ ATA : SAMANDAĞ İLÇEMİZİN KALKINMASINDA VALİLİK OLARAK İMKANLAR ÖLÇÜSÜNDE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ
Vali Ata daha sonra Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir'e iade-i ziyarette bulundu.
 Saat 15.45'te Samandağ Belediyesi’ne geçen Vali Ata, burada Başkan Mithat Nehir ile bir süre sohbet etti. İlçede yürütülen belediye hizmetleri ve projeler hakkında Nehir'den bilgi alan Vali Ata, bir yerin kalkınmasında o bölgede görev ifa eden herkesin sorumluluklarının bilincinde olmasının önemine değinerek Samandağ ilçemizin kalkınmasında Valilik olarak imkanlar ölçüsünde her türlü desteği vereceklerini ifade etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet